Kokią kainą politikai moka už valdžią? Ir kur ta riba tarp tikrojo „aš" ir to „politinio", kurį esi priverstas ir pasiryžęs sukurti dėl rinkimų, dėl įvaizdžio, dėl pergalės? Kiek kaukių turime kiekvienas iš mūsų ir kiek jų pasimatuotume, jeigu kandidatuotume į Prezidentus, o svarbiausia ar nepamirštume jų nusiimti..?

Serialas „Pone Prezidente“ / Foto: Videometra

TV filmas pasakoja apie jauną ir ambicingą politiką, Šarūną, mažo miestelio merą, kuris tampa intrigų ir politinių žaidimų taikiniu „Tai - šiuolaikinė istorija apie politikus, kurių rankose - didžiulė valdžia bei žmonių gyvenimai, tačiau jie, kaip ir visi mes įsisuka į meilės, intrigų ir paslapčių verpetą kuris žiūrovų tikrai nenuvils” - pranešime spaudai teigė serialo režisierius Justinas Krisiūnas.

Serialas „Pone Prezidente“ / Foto: Videometra

Po 8 metų pertraukos naują politinę dramą pristatantys TV prodiuseriai „Videometra” teigia, kad serialas „Pone Prezidente” žiūrovus nustebins netikėtais posūkiais ir siužetu. Praeityje ne vieną sėkmingą TV projektą apie politiką: „Gedimino 11”, „Prokurorai” ir kitus sukūrę prodiuseriai pranešime teigia, kad šis TV filmas į televizijos ekranus sugrąžins tai, ko žiūrovai laukė ilgus metus. Kaip teigia serialo prodiuseriai ,,Ilgai laukėme tinkamo momento žiūrovams pristatyti „Pone Prezidente” - šiame seriale pateikiama sudėtinga realybė, kurioje atsiduria politikai ir juos supantys žmonės, kurie priversti priimti mums kartais nesuprantamus sprendimus. Tuos sprendimus mums neretai sunku pateisinti, tačiau mes nežinome visų detalių. Šis serialas žiūrovams leis geriau susipažinti su painiomis mažo miestelio politinėmis kovomis. Tai gali daug ką nustebinti ar net šokiruoti.“

Serialas „Pone Prezidente“ / Foto: Videometra

Naujame seriale žiūrovus džiugins ir retai nuo teatro scenų nužengiantys aktoriai. Vienas pagrindinių, Šarūno, vaidmenų atiteko daugiau nei dvidešimtmetį Nacionaliniame Kauno dramos teatre vaidinančiam aktoriui Tomui Erbrėderiui, kuris teigė, kad priimti šį pasiūlymą nebuvo lengva. „Šis - Šarūno - vaidmuo viso serialo metu žiūrovus vers svarstyti dėl savo sprendimų, kuriuos jis priima nesvarstydamas galimų padarinių. Įsikūnyti į politiko vaidmenį nėra sunku, jie visi kažkuria savo dalele yra aktoriai (juokiasi), tačiau supratau, kad dėl šio vaidmens galiu sulaukti įvairių komentarų, tad kurį laiką reikėjo pasvarstyti ar tikrai norėčiau ir galėčiau būti prezidentu?” - teigė aktorius Tomas Erbredėris.

Serialas „Pone Prezidente“ / Foto: Videometra

Justino Krisiūno režisuotame seriale vaidmenis atliks visas būrys talentingiausių šalies aktorių: Tomas Erbrėderis, Daiva Rudokaitė, Mindaugas Capas , Agnė Buškevičiūtė - Tamulavičienė, Tadas Gudaitis, Akvilė Žirgulytė, Indrė Jaraitė - Gražienė, Mantas Bendžius ir kiti žinomi aktoriai.

Serialo anonsas:

Serialo „Pone Prezidente“ premjera – spalio 21 dieną per Lietuvos Ryto Televiziją. Jis bus rodomas pirmadieniais - trečiadieniais 22:00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)