Sabina Alioškina į „X faktoriaus“ sceną žengs labai neišsimiegojusi. Moterį nuvargino pasiruošimas, o kur dar jaudulys, nervai. 31 metų projekto dalyvė šiuo metu gyvena Klaipėdoje, augina du mažus vaikus. Vienam iš jų – dveji, o kitam – treji metai, rašoma spaudos pranešime.

„Kai vaikučiai miega – nepadainuosi. Dieną nėra laiko, todėl teko dainavimą išbraukti iš savo dienotvarkės. Juokauju, kad talentas dainuoti perėjo į rankas – pradėjau tapyti“, – pasakos namų šeimininkė.

Tačiau dainuoti Sabinai vis tiek norisi. Ką reiškia scena, dėmesys ir gerbėjai moteris puikiai žino. Prieš keletą metų ji kartu su Oksana Pikul-Jasaitiene ir Ingrida Kolyte dainavo merginų grupėje „Naujos pupytės“. Sabina negaili komplimentų buvusioms scenos kolegėms ir šį gyvenimo etapą prisimena su dideliu džiaugsmu.

„Tikrai fainos merginos. Ne kažkokios tokios. Nesusipykome, sekėsi viskas puikiai. Išėjau iš grupės dėl asmeninių priežasčių“, – pasakos S. Alioškina.

Moteris į sceną lips nusiteikusi kukliai. Pasak jos – svarbiausia sudalyvauti, o toliau jau žiūrės, ką veiks toliau. „Mano lūkesčiai nėra dideli“, – šypsosi projekto dalyvė.

Sabiną į „X faktorių“ užregistravo jos vyras, neapsikentęs žmonos svarstymų: „Aš vis sakydavau, gal kitais metais, gal kitais metais. O jis liepė eiti. Noriu parodyti save, gerai praleisti laiką, pasikrauti adrenalino, kurio trūksta per tuos visus metus, kai užsisėdėjau namuose.“

Scenoje S. Alioškina atliks Rihannos dainą „Stay“. Ką pasakys teisėjai? Ar Sabina pateks į kitą etapą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)