Dainininkas Alanas Chošnau atvirai pasakos apie patį siaubingiausią savo gyvenimo etapą, kuomet jis, kartu su tėvais gyvenęs turtingą ir visa ko pilną gyvenimą, išgirdo siaubingą žinią: mama serga sarkoma. Tą dieną Chošnau šeimos idilė negrįžtamai subyrėjo, rašoma spaudos pranešime.

„Galiu sakyti, tai buvo visiškas pragaras. Vienas iš skausmingiausių dalykų, ypač kada tau yra 8–eri metai, patirti tokį smūgį. Dar baisiau kai matai, kada mama miršta ant tavo akių“, – sunkiai rinkdamas žodžius sudėtingą savo vaikystę prisimena Alanas.

Po mamos mirties populiarus dainininkas liko pusiau našlaitis. Alaną net 10 metų augino močiutė. „Po mamos mirties šeima visiškai subyrėjo. Mano tėvas liko Bagdade su mano sese ir aš nei jo, nei sesers nemačiau apie 10 metų. Mes pirmą kartą pasimatėme tiktai tada, kai man buvo 18 metų“, – pasakos Alanas.

Skausmingiausią gyvenimo etapą „KK2 penktadienyje“ prisimins ir Arvydas Martinėnas – Vudis. Jo tėtis žuvo siaubingoje avarijoje. „Tėtis buvo išvažiavęs į Vokietiją. Tai buvo prieš pat Kalėdas. Lazdijų rajone susidūrė su sunkiąja mašina. Tai žuvo mano tėtis ir dar du draugai – vyras su žmona, jų berniukas visai našlaitis liko“.

„KK2 Penktadienio“ žiūrovai taps ir dar vienos netikėtos istorijos liudininkais. Vardan kilnaus tikslo emigrantas Tautvydas Piragis iš Anglijos į LNK studiją atmynė... dviračiu. Kodėl vyras ryžosi įveikti beveik 300 kilometrų ir kokie iššūkiai pasitaikė kelyje? Apie tai – šįvakar 19.30 „KK2 penktadienyje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)