„Mūsų charakterių nesuderinamumai, mūsų pozicijos, vertybės išsiskyrė, požiūriai išsiskyrė, mes nebegalime gyventi kartu“, - aiškina politikė.

Pasak Lino Vingrio, santuoka buvo puiki, kol žmona nepateko į Seimą.


Tapusi politike, vis mažiau laiko skyrė šeimai, vyrui ir vaikams. Dėl to pernai metų balandžio mėnesį šeimos namuose buvo kilęs konfliktas, į kurį teko įsikišti net policijos pareigūnams. Ponia Virginija tuomet savo vyrą apkaltino smurtu artimoje aplinkoje.

„Aš rankos nebuvau pakėlęs, buvau neteisingai apkaltintas ir teismas objektyviai nustatė, kaip ten buvo. Ir tikrai buvau apšmeižtas, apkaltintas, dėl to jaučiuosi labai blogai net ir dabar“, – konfliktą prisimena Seimo narės sutuoktinis.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, policija jokių įrodymų apie sutuoktinio smurtą nerado.

Linas Vingrys žmonai Virginijai atleido, pasiūlė viską užmiršti ir gyventi toliau. Tačiau teisme jau įvyko pirmasis poros skyrybų posėdis.

Sutuoktiniai dalinasi kartu užgyventus turtus – butą Vilniaus Pilaitės mikrorajone, du automobilius ir santaupas.

Seimo narės Virginijos Vingrienės ir jos vyro išpažintys apie tikrąsias skyrybų priežastis – šį pirmadienio vakarą 19. 30 val. KK2 laidoje per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)