Iki šis dvaras tapo prabangiu gyvenamuoju namu Visvaldui Matijošaičiui teko įdėti nemažai pastangų. Vos tik įsigijus pastatas buvo visiškai apleistas.

„Iš šito namo liko tik išorės sienos. Pasidarėme, kad būtų gražu, atitiktų seną dvasią ir viska“, – „KK2“ pasakojo Kauno miesto meras.

Tiesa, prabanga tviskančio dvaro apdaila, dizainu ir įrengimu rūpinasi jo mylimoji Loreta Stonkienė. Pasitardama su Visvaldu ir dizainere moteris parenka gražiausias spalvas ir baldus, kurie idealiai tiks jų naujam būstui.

Visvaldas Matijošaitis ir Loreta Stonkienė

1929 metais statytas dvaras atrodė kiek kitaip ir daug kukliau. Tuo metu čia gyveno vienuolės. Senus laikus menanti vieta turi ir savo istoriją.

Vaizdas pro langus į Nevėžį sužavėjo ir patį merą. „Visą pastatą dėl vaizdų pro langą ir įsigijau“, – žvelgdamas į įspūdingą panoramą LNK laidoje sakė V. Matijošaitis.

Rodydamas naujausias savo valdas jis atvėrė ir vonios kambario duris. Čia netrūksta ir auksu tviskančių detalių. Laidos vedėjo klausiamas, ar tai tikras auksas, meras su šypsena atsakė, kad tikras ir viskas pagaminta iš auksinės skardos.

Rūmų viršuje yra ir bokštelis, kuris puikiai tiks poros romantiškiems vakarams. Iš jo atsiveria puiki panorama ir matyti visos medžių viršūnės. Šio prabangaus dvaro įrengimas V. Matijošaičiui viso atsiėjo 500000 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)