Po skyrybų su skandalinguoju atlikėju pabėgusi į Londoną Eleonora sako viską jam atleidusi ir gyvenimą tarsi pradėjusi nuo nulio. Tiesa, vos tik išsiskyrusi moteris neleido sau pasinerti į išgyvenimus.

„Po skyrybų neleidau sau verkti, nes žinojau, kad turiu eiti į priekį ir parodyti, kad man viskas gerai. Verkiau praėjus tik pusantrų metų, ir verkiau kiekvieną dieną. Tai buvo mano išsivalymas“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo buvusi Egidijaus Dragūno – Selo mylimoji, 35–erių Eleonora Sebrova.

Eleonora Sebrova

Ir nors kalbėti apie skyrybas niekada nebūna lengva, o ypač po daugiau nei dešimtmetį trukusios draugystės, kai viską tenka pradėti nuo pradžių, E. Sebrova ryžosi atsiverti. „Kiekvienam turbūt linkėčiau tokio tikėjimo, kad Dievas visada padeda, kai tik reikia.

Pačios skyrybos parodo, kad kažkas nepavyko ir pralaimėjai. Taip, šiame etape aš pralaimėjau ir mes išsiskyrėme. Buvo tokių etapų kai supranti, kad jokie žodžiai nepadės. Tu pats savo viduje supranti, kad nepajausi to šėlsmo, laimės ir jausmo, kad viskas yra fainai.

Esu dėkinga už viską, ką gyvenimas davė. Tai buvo ne pats gražiausias etapas mano gyvenime, bet draugavau su didžiausia Lietuvos žvaigžde, turėjau daug gražių akimirkų, kelionių. Tą žmogų mylėjau ir pažįstu tą jo pusę, kurios niekas nepažįsta. Esu dėkinga likimui, kad man teko patirti tokį stiprų jausmą“, – sakė ji.

Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

E. Sebrova neslepia, jog jai teko atleisti ne tik smurtą, tačiau ir grasinimus susidoroti. Šie santykiai buvo ypač skandalingi ir sudėtingi. Ir nors praeityje buvo daug skaudžių išgyvenimų, dabar ji gali atsikvėpti lengviau ir į praeitį pažiūrėti kaip į daug patirties davusį laiką. Kurį laiką laidos herojė net manė, jog savo mylimąjį ir jo būdą pavyks pakeisti.

„Nebūčiau pritraukusi Egidijaus, jei būčiau paprasta mergaitė. Visada dirbau, stengiausi. Ir tai buvau aš. Mano vietos niekas niekada neužėmė ir neužims.

Visada mačiau, kad Egidijus turi nežmonišką užsidegimą. Visada palaikydavau jo idėjas <...>. Apie mūsų santykius galima būtų parašyti ir knygą. <...> Nesigailiu nieko. Gavau tokią patirtį, tiek gražių dainų. Dainas apie mane dainuoja tūkstantinės minios“, – šypsodamasi pasakojo dainininkė.

Tiesa, nors garsi pora ir buvo susižadėjusi, ilgai planuotos vestuvės neįvyko net du kartus, o galiausiai santykiai tiesiog nutrūko. Dabar apie santykius ji nedaugžodžiauja ir savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais. Žinoma moteris prasitarė, jog net metus palaikė santykius su vienu vaikinu, o dar prieš kurį laiką vienas ypač gerai žinomas žmogus pasakė jai, jog ji taps jo žmona. „Esu sulaukusi pasiūlymo tekėti iš labai žinomo žmogaus ir jis pasakė, kad yra Justin'o Timberlake'o prodiuseris, kuris laukia tavęs.

Eleonora Sebrova

Atsisakiau, nes turiu žmogų mylėti. Draugavau su vienu vaikinu, kurio portretą buvau susikūrusi pati. Jaučiau tuštumą ir kažko trūko <...>.

Daug kas nori mane pasisavinti, o aš kaip vėjas – niekieno. Nesu standartinė moteris svajojanti apie šeimą ir namą su tvorele. Su tuo žmogumi, kurį esu įsimylėjusi, galėčiau (keliauti) ir į pasaulio kraštą. Tai turėtų būti patikimas, charizmatiškas, kūrybingas, šiek tiek išprotėjęs kaip aš ir gilus žmogus. Kai žmogus turi protą ir dalykus, kuriuos įvardijau, galima pasiekti viską“, – kalbėjo ji.

Sėkmingai kurianti atlikėja papasakojo ir apie savo muziką. Įspūdingus vaizdo klipus filmuojanti ir geriausiose studijose įrašinėjanti E. Sebrova pripažįsta, jog daugiausiai dėmesio ji sulaukia dėl patrauklios išvaizdos. Pastebėję gražią merginą prodiuseriai ir kiti šou pasaulio atstovai jai nevengia pagelbėti. Tačiau nemažai prie sėkmės prisideda ir jos užsispyręs charakteris bei noras bet kokiomis aplinkybėmis eiti į priekį ir kurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)