Ilgai prodiuserių slėpta žinia apie naują serialo sezoną daugeliui gerbėjų užminė mįslę: ar jie sulauks serialo tęsinio? Kaip teigia serialo režisierius R. Rudokas, „Šis sezonas grįžta prie savo „ištakų“ ir bus iš tiesų ypatingas ir pilnas netikėtų sugrįžimų bei filmo herojų likimo posūkių. Ramų Medos ir Robertėlio gyvenimą sugriaus į jų gyvenimus sugrįžę draugai ir priešai“.

Kaip teigė serialo aktoriai, nors visus kolegas pastaraisiais mėnesiais tenka matyti dažniau nei artimuosius, beveik niekada nepavyksta susitikti laisvalaikiu. Jaukų pasibuvimą vainikavo grilius į savo rankas perėmę serialo aktoriai, desertui kepę amerikietiškus zefyrus.

Kaip teigia serialo autoriai, visas būsimo sezono paslaptis išlaikyti nebuvo lengva. Serialo kūrybinei grupei be tiesioginio darbo teko pasirūpinti, kad aktoriai ar smalsūs praeiviai neatskleistų didžiausių šio sezono paslapčių socialiniuose tinkluose. Kaip pasakojo serialo režisierius R. Rudokas, visi serialo aktoriai yra puikiai atpažįstami net ir nuvažiavus į didžiausią Lietuvos užkampį, tad pasislėpti buvo tikrai sunku.

„Džiaugiamės, kad dar pavasarį pradėti filmavimo darbai leido surinkti puikią komandą ir pakviesti daug puikių ir žiūrovų pasiilgtų aktorių “ – teigė R.Rudokas.

Būsimas serialo sezonas atsakys į daugelį klausimų apie mylimų serialo herojų likimus ir tolimesnį jų gyvenimą. Jau šį trečiadienį TV žiūrovai išvys net 1081-ajį serialo epizodą. Tai – iš tiesų įspūdingas ir rekordo vertas pasiekimas Lietuvos TV istorijoje. Prieš daugiau nei dešimt metų prasidėjusi „Moterys meluoja geriau“ serialo istorija peržengė ir Lietuvos ribas: šią vasarą Latvijoje parodytas jau 6-asis latviškos „Moterys meluoja geriau“ adaptacijos Latvijoje „Viņas melo labāk“ sezonas taip pat karaliauja reitingų viršūnėse.

Tačiau pati serialo pradžia nebuvo tokia paprasta ar lengva kaip galėtų atrodyti daugeliui „Nors labai stipriai tikėjome šio serialo sekme nuo pat pradžių, tačiau, įtikinti televiziją investuoti į tokį serialą, nebuvo lengva. Drauge su režisieriumi Raimondu Banionu vis tik sugebėjome įtikinti, o vaidinti seriale pakvietėme nuostabius aktorius tarp jų ir a.a Vytautą Šapranauską, Jurgitą Jurkutę, Giedrių Savicką ir daugelį kitų,“ – teigė serialo idėjos autorius Rolandas Skaisgirys.

Šiame serialo sezone sugrįžta ne tik būrys serialo senbuvių, tarp kurių ne tik Marijus (akt. Ramūnas Rudokas) su Donatu (akt. Marius Jampolskis), Vovka (akt. Andrius Žiurauskas), tačiau ir Galina (akt. Vitalija Mockevičiūtė), kuriai vis nepavyksta atsisveikinti su mylimuoju. Paklausta apie šio sezono vaidmenį aktorė teigė, kad „Kostios ir gyvo Galina nesugebėdavo sugaudyti, tačiau tai, kad jo palaikai dingo ir neatgula į kapus, iš tiesų stebina...“.

Naujausias „Moterys meluoja geriau“ sezonas pirmadieniais – ketvirtadieniais 20:30 val. per TV3 televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)