Penktadienio vakarą LNK eteryje ji pasakojo, kad po vestuvių laiminga ji tebuvo dieną ar kelias, o prieš savaitę iki vestuvių jau buvo apsisprendusi netekėti. „Bet draugai įkalbinėjo, kad turiu tekėti“, – atviravo dainininkė.

Žinoma moteris atvirai pasakojo, kad jau tuomet širdyje jautė sumaištį ir tekėjo jausdama pareigą įvykdyti pažadą.

„Pradėjau skirtis ir praėjus keletui mėnesių po vedybų. Buvau susikrovusi daiktus. Tą laiką, kol gyvenome kartu, tikėjau, kad galima suklijuoti, pakeisti žmogų. Kai išeidinėjau iš namų, man buvo paprasta, nes viduje buvau išsiskyrusi. Daiktus išsivežiau pas mamą ir jis (vyras) net nepastebėjo, kad pusės mano drabužių ir daiktų neliko“, – laidoje „KK2 penktadienis“ pasakojo dainininkė.

Šiandien ji yra įsitikinusi, kad N. Antanavičius ją vedė ne iš meilės, o iš išskaičiavimo. Laidos vedėjui pasiteiravus, kiek Miai kainavo jos vyro išlaikymas, žinoma atlikėja pasvarstė, jog suma gali būti tikrai įspūdinga. „Kainavo kokį 100 tūkst. eurų. Manau, kad nereikėjo skirtis, nes kai tiek investuoji į žmogų, gaila išsiskirti (šypsosi).

Pinigus ir duodavau, ir pasiimdavo. Turėjome sutartį, nes supratau, kad kažką reikia daryti“, – pusiau juokaudama sakė LNK laidos herojė.

Taip pat ji pabrėžė, jog judviejų su N. Antanavičiumi šeimos problema buvo ne buitinė, o greičiausiai kilo dėl žalingo vyro gyvenimo būdo. Kaip didžiausias problemas ji įvardijo teismus ir gyvenimo būdą bei prisiminė, jog net ir ruošiantis tuoktis bažnyčioje vyras nerodė jokios iniciatyvos, nesiruošdavo ir nesistengė.

Garsi scenos atstovė su vyru net buvo atidariusi restoraną Druskininkuose, kūrė bendrą verslą, kur ir investavo visas savo santaupas. Dar anksčiau Mia yra pasakojusi, kad taupė nuosavam būstui, bet galiausiai santaupų neliko, kaip ir meilės.

Jau šį rudenį garsi pora turėtų būti ir oficialiai išskirta, nors kartu nebegyvena jau daugiau nei metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)