Nors A. Valinskas yra visiems puikiai žinomas pramogų ir politikos pasaulio veikėjas, tačiau tai pirmas kartas, kuomet jis atliks viceministro vaidmenį kriminaliniame seriale, rašoma pranešime spaudai.

„Man yra tekę vaidinti daugybėje kino filmų, tačiau serialas „Rimti reikalai“ yra pirmas, kuriame yra tiek daug korupcijos, veiksmo ir kriminalų. Mačiau tikrai nemažai serijų, nes visada yra įdomu pamatyti naują produktą. Šis serialas man išties paliko gerą įspūdį. Pokalbiai labai gerai sudėlioti, nėra kažkokių beprasmiškai ilgų vaidybinių scenų. Patiko šis serialas, būtent todėl aš ir sutikau suvaidinti antrajame jo sezone“, – atvirauja jau šį ketvirtadienio vakarą seriale pasirodysiantis A. Valinskas.

Naują personažą seriale įkūnijantis A. Valinskas įsitikinęs, kad jam bus gerokai lengviau vaidinti, nei kitiems seriale esantiems aktoriams.

„Prieš filmavimą buvau susitikęs su serialo režisieriumi Džiugu Siaurusaičiu ir paklausiau, ko jis konkrečiai nori, tad labai aiškiai susidėliojome taškus. Man buvo net lengviau, nei kitiems aktoriams, nes Džiugas man sakė būti tiesiog savimi. Kai aktorius kuria daug vaidmenų, jis turi būti visur skirtingas, o kai tu kuri pirmąjį, jis būna pats lengviausias. Natūraliai vaidini valdininką, kuriuo pats buvau 4 metus, tai tiesiog teko grįžti laiku atgal ne tik į vestuvių dieną, bet ir į politikos laikus“, – juokiasi A. Valinskas.

A.Valinską ir kitus garsius Lietuvos aktorius galėsite pamatyti seriale „Rimti reikalai“ jau šį ketvirtadienio vakarą 21 val. tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)