„Nuo pat mažens norėjau būti aktore ar dainininke. Šie metai tikrai neeiliniai – pristačiau kelias savo dainas, o dabar ir dar vienas iššūkis – darbas televizijoje. Tai man didelis įvertinimas“, – sako K. Arai.

Mergina pasakoja, kad dirbti televizijoje ji pradėjusi labai netikėtomis aplinkybėmis, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Viskas vyko labai greitai. Apsilankiau laidoje „KK2 penktadienis“, kur atlikau kelias savo dainas. Po kelių dienų sulaukiau skambučio iš KK2 prodiuserio, kuris pasiūlė pabandyti su Tomu vesti laidą. Tad nusifilmavome kelis bandymus ir viskas gavosi puikiai, ir nuo šio sezono kartkartėmis mane išvys KK2 žiūrovai“, – pasakojo K. Arai.

Keitė prisimena, kad per bandomąjį filmavimą labai jaudinosi, bet Tomas jai daug padėjo profesionaliais patarimais: „Nauja aplinka ir nauji žmonės. Net nežinojau, ko tikėtis, bet Tomas ir visa komanda priėmė labai šiltai. Tomas yra tikras profesionalas, davė patarimų kaip kalbėti, kaip stovėti. Esu jam labai dėkinga“.

Laidos KK2 rengėjų teigimu, Keitė kartą per savaitę pavaduos ilgametę laidos vedėją Justę Žičkutę, kuri nuo naujojo sezono laidoje „KK2 penktadienis“ pakeis buvusią vedėją Irūną Puzaraitę – Čeponienę.
Šiuo metu naujoji KK2 vedėja Keitė studijuoja, todėl kaip pati sako, daug laisvo laiko neturinti, o laisvalaikį dažniausiai skiria kūrybai: „Esu perfekcionistė ir visuomet ieškau tobulumo. Nuo mažens norėjau būti dainininke, daug laiko praleidžiu įrašų studijoje ir kurdama muziką“.

Keitė pasakojo, kad išskirtinė jos išvaizda jai ne tik padėjo.

Vaikystėje dėl to jai tekdavo kęsti ir bendraklasių patyčias: „Vaikystėje buvo daug sunkių akimirkų, kuomet klasės draugai su manimi nebendraudavo, nes buvau kitokia. Būdavo labai skaudu, tačiau viskas praeina, mes suaugame ir šiandien didžiuojuosi būdama tokia, kokia esu“.
K. Arai tėvai – lietuvė ir japonas. Mergina pasakoja, kad jos tėvai susipažino Japonijoje, bet ji būdama dviejų persikėlė gyventi į Lietuvą: „Čia gyvenu beveik nuo pat gimimo, nors daugeliui būna sunku tuo patikėti“, – šypsosi K. Arai.

Naujas LNK laidos KK2 sezonas – jau kitą savaitę, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, 19.30 val. su Keite Arai, Juste Žičkute ir Tomu Ališausku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)