DELFI žiniomis, LRT televizija jau netrukus žiūrovams pristatys milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusį projektą „Dancing with the Stars“.

Šokių projektas, kuris lietuviškai vadinsis „Šok su žvaigžde“, startuoja spalio 5-ąją, šeštadienį ir truks iki gruodžio pabaigos.

Ant parketo planuoja suktis būrys žinomų šou pasaulio atstovų, tarp kurių – televizijos laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė, televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, viena ryškiausių jaunosios kartos dainininkių Paula, aktorius Tadas Gryn, dainininkė, drabužių kūrėja Simona Nainė.

Tarp profesionalų, padėsiančių žinomiems veidams perprasti skirtingų šokio paslaptis, – Katerina Voropaj, Gabrielius Sasnauskas, Ainė Juzėnaitė, Ligitas Bernatavičius ir kiti patyrę šokėjai.

Kai kurios iš šių būsimų dalyvių jau ėmė aktyviai repetuoti šokių žingsnelius.

DELFI susisiekė su LRT komunikacijos skyriumi ir sulaukė oficialaus patvirtinimo, kad toks šou iš tiesų jau netrukus pasieks eterį.

„Lietuva tapo pirmąja Baltijos šalimi, iš BBC oficialiai įsigijusi teises į šio projekto formatą. Tikiu, kad ne vienoje Europos televizijoje rodomas, žmonių ypač pamėgtas projektas prikaustys ir LRT žiūrovų dėmesį.

Lietuvos žiūrovams norime sugrąžinti šokių projektą ir kokybišką pramogą visai šeimai. Sportiniai šokiai yra populiarūs visoje šalyje. Daug kas šoka būreliuose, mokyklose, klubuose ar privačiose pamokose. Tad tikiu, kad puikus reginys šeštadienio vakarais bus artimas ir įtraukiantis daugeliui.

Jau dabar projekto dalyviai mokosi šokti ir palengva supranta, kokių pastangų pareikalaus elegancija ant parketo. Kartu su profesionalais jie patirs ir džiugias akimirkas, ir nusivylimus. Esu tikras, kad visas šias emocijas su dalyviais išgyvens ir žiūrovai“, – teigė LRT vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Pašnekovas taip pat priminė, kad televizinį šokių projektą Lietuvoje išpopuliarino būtent LRT, 2006-aisiais metais pradėjusi kurti „Lietuvos šokių dešimtuką“.

Projekto vedėjais taps neseniai pavardę oficialiai pasikeitusi Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

DELFI primena, kad pasaulinio garso projektas „Dancing with the Stars“ yra globojamas BBC ir pirmą kartą žiūrovus džiugino dar 2005-aisiais metais. Sulaukus didžiulio dėmesio šio televizinio šou teises įsigijo virš 40 skirtingų pasaulio šalių.

Prieš kelerius metus panašų šokių šou transliavo TV3 televizija, pavadinimu „Šok su manimi“.

Šį rudenį LNK televizija taip pat siūlys stebėti šokių projektą „Šokio revoliucija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)