„Penktadienį, kai Egidijaus Dragūno namuose vyko krata, gėriau kavą su režisieriumi Tadu Vidmantu. Mes apie tai prakalbome ir jis man užsiminė, kad pažįsta labai panašų į jį žmogų.

Na, o Saugirdo Vaitulionio personažas gimė tuomet, kai ieškojome būdo pakalbėti apie prezidento Gitano Nausėdos inauguracijos vakarą. Jis mums pasirodė ryškiausias iš visų 2000 svečių“, – paaiškino vienas iš „Dviračio žinių“ kūrėjų.

SEL grupės lyderį Egidijų Dragūną įkūnijo aktorius Gytis Pintulis, o Saugirdo Vaitulionio personažu virto Valstybinio jaunimo teatro aktorius Lukas Petrauskas. E. Dragūno širdies draugę vaidina aktorė Karina Stungytė.

Pasiteiravus, kaip sekėsi pirmieji naujų humoristinės laidos personažų filmavimai, H. Mackevičius neslėpė, jog visuomet išlieka baimė, ar pavyks, tačiau, nepaisant to, viskas pavyko puikiai.

„Rizikinga ir tai, kad yra du reportažai su visiškai naujais aktoriais. Tačiau tokia jau diena. Kol kas net pats jų nemačiau, tačiau tikiu, kad viskas pavyko puikiai, nes mūsų komandoje dirba labai kūrybingi žmonės“, – pasakojo H. Mackevičius.

Tačiau pats DELFI pašnekovas šios pirmosios laidos dar nematė ir išvys viską tik šį vakarą, kaip ir žiūrovai. „Noriu vakare pats ramiai keletą kartų pažiūrėti, o kol kas labai anksti kalbėti. Pats filmavime nedalyvavau ir tik paskambinau mūsų režisieriui Augistinui Griciui, kuris patikino, kad viskas praėjo puikiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)