Pirmoje laidoje svečiuosis atlikėjas Ligitas Kernagis, dainininkas Vaidas Baumila su Sofija Vasilevskyte, aktorė Aušra Štukytė ir atlikėja Ieva Narkutė. Svečius iliuzijų menu stebins Justinas Malinauskas.

Visiems puikiai žinomo hito „Vakarėja“ atlikėjas iš karto sulauks komplimentų iš Martyno Starkaus dėl nesikeičiančios išvaizdos. Visuomet jaunai atrodantis, praeityje garsus 56 metų dainininkas papasakos, kaip jam pavyksta išsaugoti jaunystę, rašoma spaudos pranešime.

„Ilgai gyvena tik tas žmogus, kuris turi gyvenime tikslų. Paskutinis mano tikslas yra keturių metų sūnus. Perspektyvos labai didelės. Mano abu vaikai liekni, žmona liekna, abu tėvai liekni. Mūsų net šuo lieknas. Čia genetika – galime valgyti kiek ir kada norime. Į kūną neina“, – už liekną figūrą genams dėkos L. Kernagis.

Laidoje buvęs Seimo narys kalbės ir apie savo hitą „Vakarėja“. Sunku būtų rasti lietuvį, kuris nežinotų šios dainos. „Vakarėja“ yra įtrauka į mokyklų muzikos programą. „Vienoje gimnazijoje penktokams ar šeštokams teko vesti muzikos pamoką. Pasakiau, kad yra tokia daina „Vakarėja“, o jie atsakė, kad puikiai žino. Paklausiau, iš kur. O jie man atvertė knygą ir parodė tekstą, natas. Geras žanras, keturi akordai, gali groti su gitara, apie draugus, gerą atmosferą. Ši daina nepraleidžia įvairiausių išleistuvių, draugų išsiskyrimų“, – kalbės L. Kernagis ir studijoje atliks, ko gero, žinomiausią savo hitą.

Kartu su nauja kompanija L. Kernagis aktyviai koncertuoja, yra paruošęs dviejų valandų autorinių dainų programą. Visai neseniai atlikėjas viešėjo Amerikoje, kur džiugino lietuvius savo dainomis. Laidoje bus prisiminta ir L. Kernagio 1994 m. jaunystės dienų karjera – nuotaikingas muzikos klipas, kuriame dainininkas pasipuošęs džinsais, o aplink jį šoka... džinsinės kojos. „Šis vaizdas simbolizavo, kad visas dėmesys turi būti sutelktas į kojas“, – prisimins L. Kernagis.

Laidoje taip pat apsilankys ir atlikėjas V. Baumila. Praeityje itin populiarios dainos „Myliu“ dainininkas sakys, kad šis kūrinys jam sukelia pačias geriausias emocijas. „Daina jau tiek tūkstančių kartų visokiomis versijomis yra perdainuota. Ir kiti ją jau dainavo. Aš nežinau, ar visi žino, kad tai yra ne mano kūrybos daina. Mes su ja susipažinome projekte ir ji buvo perdainuota“, - apie prieš 15 metų filmuotą realybės šou „Dangus“ kalbės V. Baumila.

Pokalbiai apie aktorystę, pergalę projekte „Dvi kartos“, improvizacijos ir žaidimai – visa tai jau šį vakarą laukia laidos „Vakarėja su Martynu Starkumi“ žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)