Žvelgiant į Violetą, sunku būtų patikėti, kad šiai moteriai vos po dvejų metų sukaks pusė amžiaus – ji atrodo daugiau nei dešimtmečiu jaunesnė, rašoma LNK pranešime spaudai.

Pasitikdama jaukiuose pačios dekoruotose namuose ir plikydama vasarą rinktų žolelių arbatą, Violeta spinduliuoja ramybe, pasitikėjimu savimi, jos akyse nė krislelio baimės, o veidą nuolat puošia šypsena.

Violeta Malevska su dukra

Visai kitaip Violeta atrodė prieš septynerius metus, kai atvirai žiniasklaidai papasakojo apie smurtą santuokoje su tuomet garsiu dainininku Edmundu Štenger, geriau žinomu Mundžio pseudonimu.

Edmundas Štengeris-Mundis ir Evelina Sašenko

„Šiandien mano gyvenime atsivertė nauji puslapiai, pilni meilės, romantikos, įdomios kūrybos, darbų, o visa tai, kas buvo, praėjo kaip baisus sapnas. Jausmas toks, tarsi būčiau ištrūkusi iš kalėjimo. Gailiuosi tik to, kad iš to kalėjimo nedrįsau išeiti anksčiau. Po pirmo konflikto reikėjo skirtis. Tačiau tada man atrodė, kad aš sulipdysiu, kad kažkaip reikia pasistengti, bet...“ – apie dabartinį savo gyvenimą pasakoja Violeta.

Visas jos interviu pasirodys gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį antradienio vakarą, 20.00 val., per LNK.

Sutuoktinių versijos apie smurtą skyrėsi kaip diena ir naktis

„Mano kūnas nusėtas mėlynėmis, jis visą mane sulaužė“, – vos tramdydama ašaras, duodama interviu vienai TV3 laidai, dar 2012 metais prisipažino Mundžio žmona Violeta.

„Man atrodo, jis buvo kažko pavartojęs... – tuomet įtarė Violeta, sutikusi papasakoti, kas iš tiesų tą lemtingą vakarą įvyko jos namuose. – Aš bandžiau gintis visomis savo jėgomis, kai jis mane mušė. Bet kaip aš galėjau pasipriešinti tokiam dideliam ir stipriam vyrui? Esu silpnesnė, todėl jis ir pakėlė prieš mane ranką.“

Tame pačiame interviu ji sakė, kad vyras ją mušė vaikų akivaizdoje, o vėliau jėga juos išsivežė. Violeta buvo įsitikinusi – normalus žmogus taip elgtis negali.

Edmundas Štengeris ir Violeta

„Jis išplėšė man iš rankų verkiančią mažąją dukrytę ir išnešė ją iš namų. Vyresnį sūnų aprėkė ir liepė eiti kartu. Įtariu, kad dabar jis bando vaikus nuteikinėti prieš mane!“ – manė smurtą artimoje aplinkoje patyrusi moteris. Vėliau ji parašė pareiškimą policijai.

Violeta tikino, kad tai ne pirmas kartas, kai ji buvo mušama Mundžio. Į dviejų vaikų mamą paleisti vyro kumščiai, baimė ir bandymas sulaikyti ašaras viešumoje – tokia, pasak Violetos, buvo jos nematomoji gyvenimo pusė.

„Aš užjaučiu Mundį kaip žmogų, kad jis galėjo taip žemai kristi. Bet aš nepasiduosiu. Nors man dabar labai sunku, jis manęs neįbaugins. Susirasiu advokatą ir kovosiu!“ – anuomet žadėjo Violeta.

Tačiau sutuoktinių versijos gerokai skyrėsi. Vyras šeiminį konfliktą vadino žmonos bei vienos žurnalistės sąmokslu. Jo nuomone, sutuoktinė siekė finansinės naudos bei darėsi politinę reklamą.

E. Štengeris portalui DELFI po konflikto teigė, kad tai žmona jį puolė. Moteris neva taikėsi į Mundžio veidą, numetė akinius ir apdraskė. Suėmęs už riešų jis ją laikė nuo savęs ištiestų rankų atstumu, nes buvo stengiamasi išvengti galimo smurto protrūkio.

Vyras tikino, kad leisdamiesi žemyn kartu su vaikais girdėjo, kaip Violeta kančios kupinu balsu telefonu skundėsi policijos pareigūnams ir pasakojo, kad jis ją muša ir jei jie nepaskubės – užmuš.

E. Štengeris po konflikto apsistojo pas savo mamą. Grįžus namo, po kažkiek laiko atvyko policija. Violeta pareigūnus informavo, kad vyras jėga atėmė iš jos vaikus. Vyras pareigūnams papasakojo savo įvykių versiją, o jie primygtinai pasiūlė nusifotografuoti ir atlikti abdukciją. Kaip teigė E. Štengeris, sudraskytos buvo jo rankos, kaklas, veidas, buvo kraujosruvos po akimi.

Edmundas Štengeris-Mundis

Vėliau pora oficialiai išsiskyrė.

2016 metais Edmundas Štenger-Mundis vedė antrąkart. Trakuose tik artimiausių žmonių apsuptyje jis vedė savo mylimąją Brigitą Domarkaitę. Vyras pagarsėjo ir dar dėl kelių skandalų, pavyzdžiui, kai užkabinęs eismą reguliuojantį pareigūną pasišalino iš įvykio vietos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)