Pastarąjį pusmetį Deimantė gyveno angelų miestu vadinamame Los Andžele. Modelis neslepia pasimatymuose buvusi ir su ne vienu Holivudo aktoriumi, puikiai pažįstamu iš didžiojo ekrano, rašoma spaudos pranešime.

„Tokie vyrai svajone atrodo tol, kol nesusipažįsti su jais artimiau....“, - pasakos Deimantė.

Lietuvė pasakoja atmetusi atsiradusią galimybę studijuoti aktorinį meistriškumą, nes iš arti matė kaip gyvena tie, kurie Holivude sukasi daugiau nei 20-imt metų. Pasak modelio garsenybės turi tai, apie ką daugelis mūsų tik pasvajoja – turtą, šlovę, tačiau yra vieniši, ir kankinami priklausomybių.

Mario Cimarro ir Deimantė Andriuškaitė

27-erių modeliui Deimantei Andriuškaitei galima pavydėti daug ko – nepriekaištingos išvaizdos, kelionių po pasaulį, dešimčių tūkstančių, uždirbamų iš modelio darbo, ir garsių gerbėjų.

Prieš kelerius metus Deimantė žiniasklaidoje išpopuliarėjo po to, kai spauda suuodė jos ir garsiojo Meksikos aktoriaus, serialo „Laukinukė“ žvaigždės Mario Cimarro draugystę. Vyras ne kartą lankėsi ir Lietuvoje. Tačiau po kelerius metus trukusios draugystės Deimantė viešai prisipažino apie nutrauktas sužadėtuves, ir naują meilę.

Šiandien Deimantė atvirai – apie naują širdies draugą, su kuriuo ji skaičiuoja dvejus metus, alinantį darbą sporto salėje siekiant išlaikyti tobulą kūną, ir sunkumus, su kuriais susiduria tie, kurie, kaip sakoma išlošė genų loterijoje...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)