Kaip rašoma pranešime spaudai, Goda spėja viską – ne tik dainuoja grupėje „69 Danguje“, kuria drabužius, bet ir augina vaikus. Todėl Justinui paklausus, kokių dar talentų be dainavimo ir drabužių kūrimo ji turi, jauna moteris atsakė trumpai: „Vaikus auginu“.

„Kas baisiausia, yra vaikų auginime?“, – klausė Justinas laidos viešnios.

„Mama, nupirk tą“, – nedvejodama atsakė Goda.

„O ką darai, jei vaikai parduotuvėje pradeda isterikuoti, rėkti?“, – toliau provokavo Justinas.

„Apsimetu, kad jie ne mano“, – juokavo moteris.

Neliko nepastebėta įspūdinga Godos išvaizda. Laidos vedėjai vienas per kitą žarstė komplimentus. O ji pati dėl to tikrai nesikuklino: „Šiaip mano talentas – būti gražiai“, – juokavo ji.

Kitas laidos svečias, irgi susijęs su muzika – kompozitorius, muzikos prodiuseris, atlikėjas Raigardas Tautkus specialiai į laidą atvyko iš Londono. Jis ten gyvena jau daugiau nei metus, dirba didelėje prodiuserinėje muzikos kompanijoje ir prisideda prie Britiškojo X Faktoriaus. Laidos vedėjai stebėjosi tokia Raigardo sėkme. O ir jis pats neslėpė, kad yra labai patenkintas tuo, kur dabar yra ir ką daro.

„Man tai labai įspūdingas gyvenimo etapas. O viskas įvyko labai natūraliai. Sutikau keletą talentingų žmonių, jiems pasiūliau sudalyvaut X Faktoriuje. Jie sudalyvavo, paskui save atsitempė ir mane. Tai jau nemažai žmonių paruošiau X Faktoriui, užkeliu juos ant scenos, o paskui su kai kuriais įrašinėjame albumus“, – kalbėjo R. Tautkus.

Justinui paklausus, kada Raigardas susidomėjo muzika, šis atsakė, kad neprisimena laikotarpio be muzikos.

„Buvau scenos užkulisių gyventojas, ne kartą prabudau klavišinių instrumentų futliare, pažinojau visų koncertų salių budinčias, apsaugos darbuotojus ir su jais leisdavau laiką“, – pasidalino vaikystės prisiminimais R. Tautkus.

Kokia užduotis teks Raigardui laidos metu, kas bendro tarp Godos ir Mindaugo Stasiulio –sužinosite šiandien „Gero vakaro šou“ 19.30 val. tik per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)