Po superfinalo sunkiai tramdydamas emocijas Edgaras DELFI sakė, kad laimėjimas tapo staigmena ir jam pačiam. „Tikėjau, kad įmanoma laimėti, bet kad tai realizuosis – ne. Tai buvo vienas iš mano gyvenimo tikslų“, – sakė jis.

„Lietuvos talentų“ finalo akimirka

Tiesa, paklaustas, ar jau žino, kam skirs didįjį laimėjimą, E. Kerpė negalėjo tiksliai atsakyti. Net ir patekęs į finalą bei kovodamas dėl pagrindinio prizo jis neplanavo, kur išleis laimėtus pinigus.

„Dar neplanavau, kur išleisti pinigus, nes visada tik gavęs suprantu, kur geriausia investuoti. Greičiausiai šį laimėjimą skirsiu asmeniniam savo tobulėjimui ir kelionėms“, – sakė jis.

Superfinale viso kovojo dvylika dalyvių: „MeGusta V-Team", „Diamonds show", „Viduramžiai.lt", Izabelė Kuzelytė, „Aušrinė", „Sunny", Edgaras Kerpė, studija „RED", „Skillz", Eglina Aleksandravičiūtė, Anton Lavrentjev bei Aušra ir Jonas.

Du dalyviai į superfinalą deleguoti interneto vartotojų ir teisėjų sprendimu. Po kiekvieno pusfinalio žiūrovai galėjo balsuoti papildomame balsavime ir savo balsais sugrąžinti į „Lietuvos talentų" pusfinalio neįveikusius dalyvius. Daugiausiai balsų internete sulaukė iliuzionistas Anton Lavrentjev.

Dalyvių pasirodymus vertino šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius. Tačiau jie turėjo tik patariamąjį balsą. Laimėtoją išrinko visos laidos metu balsavę žiūrovai.

Kurį „Lietuvos talentų“ dalyvį ar grupę palaikote jūs?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)