Didelę patirtį televizijoje sukaupusi Ž.Vaškytė-Lubienė kartu su žiūrovų pamėgtu Mariumi Jančiumi ir Julija Ciurupa ves valandos trukmės laidą „Po darbų“. Ji bus transliuojama kiekvieną darbo dieną nuo 17 valandos, rašoma pranešime spaudai.

Živilė televizijoje atsidūrė būdama žurnalistikos antrakursė. Su pertraukomis darbo stažas eteryje – 17 metų. Karjeros galimybes žurnalistė išbandė ne vienoje Lietuvos televizijoje ir daugiausia dirbo informacinių laidų vedėja.

„Jei kalbėtume apie užsienio informacines laidas, man labai patinka britų televizijos BBC informacinių laidų vedėjai – solidūs, profesionalūs, mokantys laiku pajuokauti“, – prisipažįsta Ž. Vaškytė-Lubienė.

Jau pirmadienį ji stoja prie naujos laidos „Po darbų“ vairo, kurioje bus visko: ir žinių, ir pašnekesių su žinomais šalies žmonėmis bei savo srities guru apie sportą, maistą, namus, grožį. Žiūrovai grįžę namo po darbų ir įsijungę TV eterį, galės ne tik išgirsti svarbiausias naujienas iš Lietuvos ir pasaulio, bet kartu ir pailsėti, atsipalaiduoti ir iš šalies garsenybių sužinoti įdomiausių patarimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)