Žinomas radijo, tv laidų, renginių vedėjas bei prodiuseris Vytenis Sinkevičius pastaruoju metu sukasi reklamos srityje. O per 19 metų praleistų „Radiocentre“ jam teko vesti daugybę šios radijo stoties laidų.

Viena ryškiausių – net 7 metus gyvavęs ryto šou „Atsibusk su Vyteniu“.

„Vis išgirsdavau klausimą: „Ar nepasiilgsti radijo?“, „Ar dar planuoji grįžt į radijo eterį?“ Tai į abu klausimus dabar puikiai atsako mano grįžimas į „Radiocentro“ komandą, o dėl trejus metus užtrukusių radijo atostogų pasakysiu taip – pauzė irgi yra svarbi muzikos dalis“ – tradicine greitakalbe pranešime spaudai sako Vytenis.

„Labai džiaugiuosi grįždamas, esu pailsėjęs ir sukaupęs naujų idėjų. Myliu radiją ir tikiu juo bei mūsų klausytojais, su kuriais smagiai pavakarosime radijo eteryje. Aš būsiu tas, su kuriuo jūs kas vakarą keliausite namo, pabaigsite ir apibendrinsite dienos darbus, vaikus nuvešite į būrelius, aptarsite dienos įvykius bei nutikimus. Man bus labai smagu būti su jumis. Tikiuosi, jums taip pat“.

Vytenis Sinkevičius „Radiocentro“ eteryje pakeis iki šiol tuo metu dirbusį radijo duetą – Gedas ir Timūras (Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius). Bet, anot radijo stoties „Radiocentras“ programų direktorius Saulius Zakarkos, jokio kriminalo čia nėra: „Tai buvo ir bus sėkmingas radijo projektas. Kartu mums pavyko sukurti smagią ir klausomą laidą, o Gedas ir Timūras yra tikri radijo žmonės. Jie geri. Eteryje – jie dar geresni. Džiaugiuosi, kad jiems norėjosi naujų iššūkių ir mes galėjome tai pasiūlyti. Gedas ir Timūras niekur nedingsta ir greitai apie savo tolimesnius planus praneš patys. Pakeisti juos eteryje gali tik tikras radijo profesionalas, o kaip tik toks ir yra Vytenis, kurio balsą atpažįsta jau ne viena mūsų klausytojų karta. Mes labai džiaugiamės, kad Vytenis vėl bus prie mikrofono ir radijo pulto su vis gausėjančiu klausytojų būriu kasdien. Žinau, kad Vytenis klausytojams kas vakarą atiduos visą savo širdį, o klausytojai tai tikrai įvertins“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)