Renginį vedė broliai Algirdas ir Remigijus Gataveckai – jie tapo vedėjais kartu su Rūta Mikelkevičiūte, Daiva Tamošiūnaite ir Vidu Bareikiu.

Broliai tiesioginės transliacijos metu, padedami šimto vaikų, piešė įspūdingą kūrinį, kurį vėliau padovanojo didžiausią sumą www.aukok.lt portale paaukojusiam žmogui.

Scenoje pasirodė „Pop Ladies“, „Finalo ketvertas“, Gabrielius Vagelis ir Kotryna Juodzevičiūtė, Radži, Liepa Norkevičienė ir Alana Šport, Katažina Zvonkuvienė, Vaida Genytė ir Dainotas Varnas, Sofija, Kleopatra ir Julija Vasilevskytės, Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čeponienė, naujos dainos premjerą dovanojo Monika Linkytė.

Paramos koncertą LNK televizija kartu su organizacija „Gelbėkit vaikus“ rengė jau devintąjį kartą. Per visus šiuos metus televizijos žiūrovai vargstantiems Lietuvos vaikams jau paaukojo daugiau nei 1 mln. eurų, o už šiuos pinigus atlikta be galo daug gerų darbų sunkiau gyvenantiems Lietuvos vaikams ir jų šeimoms.

Šių metų paramos koncerto metu buvo renkamos lėšos tvarkingoms Lietuvos šeimoms, kurios šiuo metu patiria sunkumų, tačiau, suteikus pagalbos, sugebės pačios rūpintis savo vaikais.

Dalis koncerto metu surinktų lėšų taip pat bus skiriama padėti išlaikyti 47 organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje, kuriuos kasdien aplanko apie tūkstantį vaikų. Dienos centruose sunkiai besiverčiančių šeimų vaikai kasdien gauna šiltus dienos pietus bei pavakarius, turi saugią, šiltą bei švarią erdvę paruošti pamokas ir užsiimti kita lavinančia veikla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)