Kaip rašoma pranešime spaudai, moteris prakalbo ne tik apie alinančias dietas, priklausomybę nuo maisto, bet ir kankinančius košmarus, kurie prikeldavo vidury nakties.

„Daugelis žino, kad yra narkomanai, alkoholikai, bet retas pripažįsta esantis priklausomas nuo maisto. Tokia buvau aš. Per vieną kartą galėdavau suvalgyti šešis normalaus dydžio cepelinus su pilnu indeliu grietinės ir spirgais. Dabar man baisu tai įsivaizduoti“, - laidoje „Ant bangos“ pasakojo R. Antonovienė.

Pasak moters, anksčiau ji bandė laikytis pačių drastiškiausių dietų, tačiau visos jos baigdavosi sunkia kančia ir papildomai priaugtais kilogramais.

„Aš laikiausi skysčių dietos. Jos metu gerdavau tik skysčius, po gurkšnelį kas valandą. Po dviejų savaičių ėmiau sapnuoti baisiausius košmarus. Sapnavau, kad valgau lavonus. Taip mano organizmas reagavo į tokias dietas. Kūnas tiesiog nenorėjo būti taip kankinamas.“

Visgi po daugybės bandymų R. Antonovienei pavyko atsikratyti daugiau nei šešiasdešimties kilogramų. Dabar moteris visas jėgas atiduoda sportui, sveikai mitybai ir už kelių dienų laukia artėjančių plastinių operacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)