„Mano širdis laisva, ir tikrai ne todėl, kad esu „lochelis“, bet gal todėl, kad myliu Moniką Šalčiūtę“, – laidoje kalbės Maybachas.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, Maybachui į pagalbą atskubės tikro vyro pavyzdys Mantvydas. Gražuolis Laurynui dalins patarimus, kaip reikia bendrauti su mergina ir ko vengti: „Kai kalbini merginą, stenkis nesispjaudyti... Nes atrodo nelabai šauniai“, – laidoje sakys Mantvydas.

Mantvydas yra moterų numylėtinis, o viena moteris net atsiuntė nuotrauką, kurioje šalia jos intymios vietelės ištatuiruotas vardas „Mantvydas“.

„Mano vardas ant jos kūno, tai yra jai motyvacija, kad ji visada pažiūrėtų į tatuiruotę ir žinotų, kokio vyro nori“, – sako Mantvydas.

Beje, ši gerbėja siūlo Mantvydui ne tik visokeriopą meilę, bet ir žada atiduoti savo verslą: „Nežinau, kiek tai rimta, bet buvo viena moteris, kuri norėjo padovanoti savo verslus, bet aš negaliu su žmogumi būti dėl turtų“.

Tačiau Mantyvdas mato, kad Maybachui reikės daug pastangų norint užkariauti moterų širdis. Maybachas sako, kad per visą gyvenimą yra bandęs užkalbinti vos kelias merginas: „Per visą gyvenimą bandžiau užkalbinti tik dvi. Vieno nieko neatrašė, o kita kaip ir sutiko su manimi... Bet aš tada gėriau ir nuvariau toliau gerti“.

Visą reportažą, kaip Mantyvui sekėsi mokyti Maybachą moterų viliojimo meno, žiūrėkite šį pirmadienio vakarą laidoje KK2 19 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)