„Tai – jūsų pirmas pasirodymas, bet deja – lengva „chaltūrkė.“ Gal dar nematėt kitų atlikėjų. Pasirodėt gražiai, bet linkiu pamatyti kitus atlikėjus ir suprasti, kad čia – visai kitoks lygis,“ – tokiais žodžiais atsinaujinusi komisija vertino prie projekto šviežiai prisijungusį vyrišką duetą.

Kas tokie naujojo dueto nariai – kol kas staigmena, rašoma spaudos pranešime, tačiau šou kūrėjai neslepia, kad žinomi veidai maloniai pradžiugins žiūrovus. Naujo dueto pasirodymas surinko rekordiškai mažai komisijos balų, todėl jiems bus itin svarbus žiūrovų palaikymas tiesioginio balsavimo metu.

Vaida Genytė ir Dainotas Varnas / Foto: Iveta Baltrušaitytė

Dar vieną staigmeną žiūrovams pateiks Vaidos Genytės ir Dainoto Varno duetas. Pora atliks grupės SEL dainą „Žiūriu į tave pasaulį“. Nors toks pasirinkimas solidžiam ir elegantiškam duetui – netikėtas, dar labiau nustebino jų noras atlikti šį kūrinį gestų kalba.

„Dvi kartos“ – tai naujas ir jaukus muzikinių žvaigždžių duetų konkursas, rodomas šeštadieniais 21 val. per LRT televiziją. Duetų nariai – vienas kitam į tėvus tinkantys skirtingų kartų atstovai, siekiantys ne tik sukurti įspūdingus pasirodymus, bet ir susipažinti su savo kartai ne taip gerai pažįstama muzika. Šį šeštadienį žiūrovai išvys: Sofiją Vasilevskytę ir Vaidotą Baumilą, Alaną Šport ir Liepą Norkevičienę, Akvilę Kisielienę ir Česlovą Gabalį, Vaidą Genytę ir Dainotą Varną, Kariną Krysko ir Steponą Janušką, Valeriją Iljinaitę ir Aistę Pilvelytę bei paslaptingą naujai į projektą įsiliejusį vyrišką duetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)