Vyras prieš kamerą ners į ledinę jūrą ir pasakos, kad taip savo kūną žiemą grūdina bent keletą kartų per mėnesį.

Tuo metu dainininkė, grupės „69 danguje" narė ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasakos, kad, atsisakiusi alkoholio ir pradėjusi sveikai maitintis, ėmė ne tik geriau jaustis, bet ir atsikratė 6 nereikalingų kilogramų, skelbiama pranešime spaudai.

„Judėti, pozityviai mąstyti ir mažiau valgyti", – patarimais dalinsis Sveikuolių sąjungos prezidentas Simonas Dailidė.

„Ajero šaknis nušveičiu, supjaustau mažais kubeliais, išdžiovinu ir čiulpiu bei kramtau kaskart, kai skauda gerklę ar jaučiu prasidedantį uždegimą", – pasakos politikas Remigijus Žemaitaitis. Pildamasis ledinį vandenį po pirties mes iššūkį garsiam politikui – sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai.

Kaip apsisaugoti nuo gripo ir ką daryti, kad ligos nesuriestų tuomet, kai lietuviški orai nelepina, ypač šaltuoju metų laiku? Jau šį trečiadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...", 20 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)