Italijoje, prabangiojoje Amalfio pakrantėje, Ravelo miestelyje, iš kurio atsiveria įspūdinga panorama į jūrą ir kalnus, susirinko įvairiatautė publika iš Lietuvos, Anglijos ir tolimosios jaunikio gimtinės Australijos. Nors Martynos ir Brocko vestuvės priminė itališką pasaką, lietuvė prisipažįsta, kad kitaip nei galvoja daugelis, krepšininko žmonos gyvenimas nėra vien tik rožėmis klotas, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Nevaidinsiu aukos, nekalbėsiu apie kažkokį pasiaukojimą, bet vos tik į viešumą iškilus mūsų draugystei, susidūriau su realybe. Staiga niekam neberūpėjo mano pasiekimai moksle ir darbe, visiems aš tapau tiesiog krepšininko drauge“, - sako Martyna.

„Puikiai žinau visus apie krepšininkus sklandančius stereotipus, kad jie arogantiški, savimylos, išlepinti dėmesio, o gal net ir mergišiai. Net bičiulė mane įspėjo būti atsargiai, nes iš krepšininko gero nelauk. Tačiau Brockas pasirodė visai kitoks ir tuo mane sužavėjo“, - pasakoja Martyna.

Brockui baigus antrą sezoną „Žalgiryje“, jo karjera persikėlė į Stambulą Turkijoje. Paskui mylimąjį, metusi visus pradėtus darbus, išvyko ir Martyna. Visą gyvenimą sportavusi lietuvė užsienyje ketina padirbėti fitneso modeliu ir kuria savo sveikos gyvensenos tinkalaraštį.

„Puikiai suprantu, kad dabar yra jo karjeros laikas, tačiau viliuosi, kad ateityje galėsiu pasireikšti ir aš. O kada netektų Stambule nuobodžiauti, nutariau susirasti darbą, kurio neribotų nei skirtingos kalbos, nei kultūros“, - šį antradienio vakarą, 20 val. LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Martyna Motum.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)