Tai, kad merginos pasirodymas eina ne pagal planą, galėjo išgirsti ir salėje sėdėję žiūrovai, ir muzikinio projekto gerbėjai namuose. Vietoj sklandaus Jennifer Hudson dainos „You're gonna love me“ atlikimo pasigirdo trūkinėjantis Kristinos balsas. Nepaisant to, dalyvė tęsė savo pasirodymą iki paskutinės minutės.

Ignoruoti techninių nesklandumų komisija nė nemėgino. „Nenoriu nuslėpti, akivaizdu, kad tai buvo technininės problemos. Nežinau, ar žiūrovai girdėjo tą patį, ką ir mes girdėjome, nes pusę dainos atlikimo garsas trūkinėjo“, – iškart po Kristinos pasirodymo sakė Marijonas Mikutavičius.

Projektą "X Faktorius" paliko dar du dalyviai

„Ką dabar daryti? Ar mes perdainuojame, ar balsuojame už tai, kas buvo? Noriu pasakyti, kad bus pats šūdiniausias dalykas pasaulyje, jei techninės problemos pakiš koją šiai moteriai“, – toliau tęsė jis.

Salėje Kristina sulaukė milžiniško palaikymo, žiūrovai skandavo merginos vardą, o netrukus pasigirdo ir „pakartot“ šūksniai. Nepaisant to, kartoti dainos merginai nebuvo leista.

„Kristina dar kartą įrodė, kad ji yra superartistė, kuri nusipelnė būti ant šios scenos. Nežiūrint į tai, kad mikrofonas užsikimšo nuo jos jėgos ir nuo jos garso. Taip, technika nėra stebuklinga, visko atsitinka. Kristina užmušė mikrofoną. Tai jos jėga. Tačiau pasirodymo metu ji net neišsidavė, kad kažkas nutiko. Lenkiu žemai galvą“, – kalbėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

„Ar jūs kalbėjote su režisieriumi? Ar mes tikrai neturime galimybės tos dainos išklausyti dar kartą?“, – domėjosi akivaizdžiai sutrikęs Saulius Prūsaitis. Sulaukęs neigiamo atsakymo iš vedėjų ir paaiškinimo, kad kūrinio pakartojimas prieštarautų taisyklėms, dainininkas tęsė.

„Tuomet dėl to džiaugiuosi. Tai yra išskirtinis atvejis. Tai absoliuti, šimtaprocentinė kokybė, kuriai sutrukdė menkas trukdis. Stebuklas tas, kad net technika negali sustabdyti tikrų emocijų“, – atlikėją gyrė jis.

Projektą "X Faktorius" paliko dar du dalyviai

„Noriu pasakyti televizijos žiūrovams, kurie mus stebi, kad tas nutrūkusias natas, dėl techninių nesklandumų mes girdėjome ir dar kaip. Kristinai tai lai būna patirtis. Šią savaitę tau koją kiša ir sveikata, ir techninės problemos. Taip būna. Tačiau tai visiškai nepakišo kojos iš esmės. Manau, kad žiūrovai tau kojos taip pat nepakiš, nes aš vis tiek lieku prie tos nuomonės, jog tu esi geriausia dainininkė šių metų projekte“, – kalbėjo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Iškart po šio komisijos verdikto buvo pradėtas balsavimas.

Žiūrovų balsai nulėmė, kad išlikimo kovoje Kristinai rungtis neprireikė – į ją stojo Roko ir Lauryno duetas bei atlikėjas Antturi. Šou paliko vaikinų duetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)