Andrėja – viena labiausiai mokytojus antrojoje laidoje sužavėjusių dalyvių. Mergaitei tik trylika, tačiau pamatę ją ant scenos mokytojai negalėjo patikėti savo akimis, skelbiama pranešime spaudai.

„Negaliu patikėti, kad tau tik trylika metų. Atrodai, kaip dalyvautum suaugusiųjų Lietuvos balse",- dalyvės įvaizdžiu ir dainos atlikimo stebėjosi Donatas Montvydas.

„Drąsi, ta kurios negali nepastebėti. Ugningo temperamento", - apie azerbaidžianietiško kraujo turinčią dalyvę atsiliepia jos artimieji. Tačiau išskirtiniai Andrėjos bruožai ir ugningas temperamentas ne vieninteliai bruožai išskiriantys ją iš kitų dalyvių. Roko muziką dievinanti paauglė nevengia stebinti ir savo stiliumi, kuris „aklosiose perklausose" taip sužavės mokytojus, kad Mantas Jankavičius, pamatęs dalyvę, tiesiog išsilydys kėdėje.

„Man pati gražiausia ši daina, kiek aš esu girdėjęs. Man gražiausias tavo sijonas, kokį aš esu gyvenime matęs. Aš tiesiog suskydęs",- dalyvei komplimentų laidoje negailės savo kėdėje sukniubęs Mantas Jankavičius.

Tuo tarpu kiti du mokytojai patikins, jog dalyvei dar reiktų padirbėti, kad jos pasirodymai taptų be priekaištų ir ant kojų galėtų pakelti arenas.

„Pritrūko natų suvaldymo. Viršūnėse norėjosi tavo jėgos dar didesnės. Norėjosi energetiškai stipresnio priedainio. Tikrai yra dar kur padirbėti",- dalyvės pasirodymą komentuos Donatas Montvydas.

Ar mokytojai atsuks savo kėdes Andrėjai ar pamatę dalyvę gailėsis nepaspaudė mygtuko – jau šį sekmadienio vakarą 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)