„Mus skiria 40 metų, mes jau 20 metų kartu ir pasakiau, kad jis nenusipelnė gyventi su banginiu“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 šį antradienio vakarą per LNK kalbės R. Antonovienė.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, Vidas Antonovas apie Rimą atsiliepia labai gražiai bei sako, kad jis gyvena tik dėl jos: „Ši moteris man prailgino gyvenimą. Aš 20 metų kalėjimuose buvau. Ji visada man padėjo ir tiek man vaikų prigimdė. Kur rasi tokią moterį?“

Laidoje KK2 R. Antonovienė atskleidė, kad kiekvieną dieną ją atakuoja vyrai.

„Daug dėmesio. Iš vyrukų... Esu net perpaveikslavus pasiūlymus iš visiško absurdo... Bet yra toks dalykas, kaip „block“. Parašo ir klausia, ar norėtum susipažinti, aš sakau iškart „ne“. Arba rašo kad mano vyras vienoks ar kitoks“, - kalbės R. Antonovienė

Tačiau Rima atskleis ir daugiau pikantiškų detalių. Moteriai vyrai per Facebook’ą siuntinėja ne tik tekstines žinutes, bet ir pikantiškas nuotraukas.

„Iš vyrų sulaukiu daug dėmesio, jiems nesvarbu, kad esu ištekėjusi. Jie iš įkalinimo įstaigos, todėl jiems, matyt, nėra svarbu. Atsiunčia visokių negražių erotinių vaizdelių. Atsiunčia savo intymias zonas, kam man to reikia?“ - sako R. Antonovienė.

Rima žavisi ne tik vyrai, bet ir moterys. Štai visai neseniai Rima sulaukė intymaus pasiūlymo iš merginos.

„Nežinau, gal kokia pagėrus ar pavartojus kokių medžiagų. Buvo juokinga, nes gal moteriai pasirodė, kad, jei esu „palaikinusi“ lesbiečių ir gėjų sąjungą, aš irgi homoseksuali“, - kalbės R. Antonovienė.

Visą interviu su Rima Antonoviene apie dabartinį jos gyvenimą žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)