Viso šou metu teisėja neslėpė simpatijų šiam dalyviui. Ji ne kartą minėjo, kad Daviti yra gimęs scenai. Dainininkė Daviti įvardindavo kaip vieną stipriausių atlikėjų per visą šou istoriją, taip pat teigė, kad su juo beveik nereikia dirbti – jis jau gimė talentingas. Daug teisėjų pagyrų sulaukdavo ir gruzino pasirodymai, teisėjai jiems neturėdavo priekaištų. Todėl šią savaitę padaręs keletą klaidų, gruzinas sulaukė pagyrų ir už tai kad yra žmogus ir gali klysti. Deja, bet šių klaidų neatleido žiūrovai ir balsavo už jį mažiausiai, skelbiama pranešime spaudai.

Dėl išlikimo susikovė Elzė Borsteikaitė ir Lukas Jonaitis. Dalyviams atlikus išlikimo dainas, teisėjai nusprendė, kad vertesnis likti projekte yra Lukas. Už jį balsavo J. Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir Marijonas Mikutavičius. Saulius Urbonavičius-Samas savo balsą atidavė savo mokinei Elzei.

Tiesioginio eterio metu netrūko ir nenumatytų situacijų. Viena iš tokių – netikėtas M. Mikutavičius poelgis. Šou dalyvė Ugnė scenoje atliko Jazzu hitą „Skiriu tau šį lietų". Mergina pasirodė puikiai ir tą pastebėjo visi scenos profesionalais.

M. Mikutavičių taip sužavėjo dalyvės Ugnės dainos atlikimas, kad jis nepagailėjo labai originalaus komplimento. „Man labai patiko, aš jutau tą lietų", – sakė teisėjas. Išsakęs pagyras jis apsipylė galvą vandens stikline taip imituodamas lietų.

Projekte liko septyni dalyviai. Jau kitą sekmadienį „X Faktoriaus" jie atliks po dvi dainas. Vieną išrinks jų mokytojai, o kitą – žiūrovai. Siūlyti dainas galima internetiniame „X Faktoriaus" puslapyje. Palaikyti savo favoritus galima ir gyvai, įsigijus bilietą į tiesioginę transliaciją. Šou superfinalas – vasario 3 dieną, „Žalgirio" arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)