Sužinosite, kam labiausiai seksis kitais metais, kada reikėtų planuoti vestuves ir vaikus, o kada net kojos nekelti iš namų. Garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė po niūrių kelių metų prognozių galų gale pažadėjo, kad geltonosios kiaulės metais galėsime atsikvėpti.

„Tai bus moterų metai, joms seksis ypač gerai, tad vyrai turėtų dažniau nusileisti, klausyti ir pasitikėti moterimis". Kodėl astrologė sako, kad ateinančiais metais pačios laimingiausios bus blondinės ir ką reikėtų daryti brunetėms, skelbiama pranešime spaudai.

Stilistė Agnė Gilytė patars, kaip sužibėti per Naujųjų metų vakarėlį, ką kitais metais negailestingai išmesti iš savo spintos ir ko paieškoti mamos ar net močiutės garderobe. O jei galvojate, kad po švenčių pajusite kišenėse švilpaujančius vėjus, išgirskite žinomo ekonomisto Nerijaus Mačiulio patarimus. Nors jis nepataria šventinį vakarą, ne morkų sultis geriant, tvarkyti savo finansus, tačiau gerų žinių turi visiems.

Kodėl močiutės keptas šimtalapis neprideda papildomų kilogramų, o cepelinų valgymas su džiaugsmu tirpdo juos labiau, nei salotos lapo dieta, išgirsite iš virtuvės guru Alfo Ivanausko. Ir kas stebina labiau – jo per 3 minutes studijoje sukurtas desertas ar kasos čekiai iliuzionisto Manto Wizard rankose vėl virtę šimtais eurų. Tik pirmąją Kalėdų dieną, antradienį,19.30 val. per LNK „Nuo... Iki... Kalėdos".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)