„Arūnai, tapot seneliu, nors kategoriškai neigiat šią sąvoką?“ – naują senelį laidoje bandys provokuoti vedėja Rūta Mikelkevičiūtė ir įteiks A. Valinskui nepaprastą dovaną – sauskelnių tortą.

„Čia kas?“ – nesupras A. Valinskas. Laidoje dalyvausiantis kitas laidos svečias Algis Ramanauskas spėlios, gal tai respiratorius. „Respiratorius, bet ne galvos“, – su sauskelnėmis rankose pratrūks juokais A. Valinskas.

Šįkart laidoje „Valanda su Rūta“ netrūks juoko, smagių prisiminimų ir aštrios kritikos praeinantiems 2018 m. Juos palydėti R. Mikelkevičiūtė kvies drauge su šių metų Lietuvos įtakingiausiais žmonėmis, socialinėje erdvėje vadinamais influenceriais: socialinių tinklų žvaigžde, laidų vedėja Indre Stonkuviene, komunikacijos specialistu, knygos „Neregėta Lietuva“ autoriumi Mariumi Jovaiša, žurnalo „L‘Officiel“ vyriausiąja redaktore Agne Jagelavičiūte, šou verslo rykliais A. Valinsku ir A. Ramanausku.

Kiek kainuoja įtaka – kitą ketvirtadienį, sausio 20 d., 20 val., laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)