Renginių vedėjas Viačeslavas Mickevičius pasakoja apsistojęs Klaipėdos viešbutyje „Amberton“. Nusprendęs susitikti su draugu iš viešbučio kambario nusileido į šalia esantį naktinį klubą. Pasak jo, tame pačiame klube jis pamatė prodiuserį Ričardą Piniką, o šalia jo vos ant kojų pastovinčią Dovilę Didžiūnaitytę.

„Viskas vyko praėjusių metų lapkričio septynioliktą dieną. Užėjau į klubą, prisėdau prie baro ir pamačiau kaip į klubą įėjo Ričardas Pinikas, šalia jo buvo Dovilė. Ji jau tada buvo vos gyva“, – skandalingais liudijimais laidoje „Ant bangos“ dalinasi V. Mickevičius.

Kaip rašoma „Lietuvos ryto televizijos“ pranešime spaudai, prieš žūtį manekenę matęs V. Mickevičius nutarė nebetylėti. Pasak jo, jis dar nebuvo apklaustas įvykį tiriančių pareigūnų, nors tą padarytų vos paprašius.

Vaikinas stengiasi atkreipti jaunimo dėmesį ir sukūrė dramatišką vaizdo klipą apie tragiškos manekenės žūties aplinkybes.

Jau šį trečiadienį laidoje „Ant bangos“ išgirsite, kaip atrodė ir elgėsi Dovilė Didžiūnaitytė ir Ričardas Pinikas likus vos kelioms dienoms iki jos žūties. Taip pat bus parodytas skandalingas V. Mickevičiaus vaizdo įrašas su atkurtomis skandalingos bylos detalėmis. Laida „Ant bangos“ – trečiadienį 21:00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)