Studijoje pirmoji pasirodė elegantiška suknele pasipuošusi Gintarė. Dainininkė, kaip ir žadėjo, keičia savo itin seksualų stilių į santūresnį. Amberlife kol kas nieko nekeičia - nei stiliaus, nei idėjinių pasisakymų tarp dainų. (Pvz. „Kiek daug agresijos aplink...,aš už taiką, meilę, draugystę...).

Pasitelkęs akrobatinius sugebėjimus Komisaras išmetė monetą ir raitelis su galva parodė, jog pirmasis ant scenos lips Amberlife. Dainininkas kovą pradeda „My way“. Vidury kūrinio Amberlife Gintarei įteikia puokštę gėlių. Ši lieka sujaudinta ir vėliau ne kartą varžovą apdovanoja komplimentais ir romantišku žvilgsniu. Pirmoji jos daina - senosios L. Vilkončiaus dainos „Mašinėlės“ variantas. 466: 394 Amberlife laimi.

Antroji kova. Gintarė toliau pristato gerbėjams naujas savo dainas. Šį kartą - „Meilė“, apie meilę, kuri buvo kaip cukrus. Amberlife dainuoja „Always“ ir pralaimi 747:765. Po kovos Komisaras bando išklaust Gintarės apie jos asmeninį gyvenimą, apie tą meilę kaip cukrų, tačiau, matyt, įkvėpta kolegos, Gintarė nepasiduoda: „Mes čia susirinkom dėl muzikos,“- nukerta ji ir Komisaras lieka it musę kandęs.

Trečioji kova. Amberlife dainuoja „Till the end“,o Gintarė dar vieną naują dainą „Už moteris“ skiria, aišku, moterims - „Išgerkit, vyrai už mus“. Amberlife dainos metu kilnoja mineralinio buteliuką, tačiau atlikėjo galvoje, matyt, sukasi kitokio turinio tostas: „Už taiką, meilę, draugystę“. Balsavimas vyksta itin intensyviai - pabaigusi dainą Gintarė pralaimi, tačiau jai dar liko pusė minutės. Be akompanimento užtraukusi „Išgerkit, vyrai, už mus, išgerkit, moterys...“Gintarė sugeba išplėšti pergalę. 1239:1281.

Ketvirtoji kova. Gintarės daina „Jau dainavom“ prieš Amberlife „Wispers“. Pasakęs savo jau ne kartą minėtą prakalbą apie taiką, Amberlife sugeba laimėti 869:785. Rezultatas tampa 2:2.

Penktoji, lemiama kova. Abu dainininkai imasi lėtų, lyriškų dainų. Gintarė dainuoja savo gražiąją baladę iš būsimo albumo „Kai tu mane mylėsi“. Amberlife - „Two“. Abiejų atlikėjų gerbėjai karštai trokšta pergalės savo numylėtiniui - balsavimas persirita per tūkstantį, tačiau galiausiai 1684:1582 kovą ir visas varžybas pasiseka laimėti Amberlife. Dainininkas ruošiasi dvikovai su „Kelio į žvaigždes“ Donata.

Kova „Va Bank“. Kadangi šį kartą nėra sprendžiamas sugrįžimo į realybės šou klausimas, žiūrovai atsipalaidavo, tačiau tradicijų nesulaužė - tikroms žvaigždėms laimėti prieš būsimas- beveik neįmanoma. 276: 665 laimi Donata, sudainavusi „Atsimerk“. Amberlife negelbsti net gerai žinomas jo kūrinys „In my life“.

Ateinantį sekmadienį NML profesionalų kovose susitinka „Delfinai“ ir „Mokinukės“.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją