Smurtas, mamos netektis ir nepriteklius merginą lydėjo nuo penkiolikos, o nuo alkoholio priklausomas tėvas persekioja dar ir šiandien.

„Aš nuo penkiolikos tapau šeimos galva. Turėjau viską spręsti, pati save išlaikyti. Kai visi aplink mėgavosi jaunyste, paauglišku gyvenimu, linksminosi ir nerūpestingai laiką leido su draugais, aš ieškojau iš kur gauti pinigų pratyboms. Aš paaukočiau viską – populiarumą, žinomumą, jei tik kas nors grąžintų laiką atgal ir suteiktų galimybę būti laimingai“, - laidoje „Ant bangos“ ašarų nesulaikys Monika Šalčiūtė.

M. Šalčiūtė vengia viešai kalbėti apie savo tėtį, nuo kurio ne kartą su visa šeima yra bėgusi ir slapsčiusis: „Jis alkoholikas, jei matėte benamius alkoholikus gatvėje – jis niekuo nesiskiria nuo jų. Jis labai stipriai mušdavo mano mamą. Aš į mokyklą irgi ne kartą esu ėjusi su mėlynėmis, kurias slėpiau ir tylėjau. Mūsų šeima atrodė ideali. Bet niekas nežinojo, kad mes nuolat bėgam nuo alkoholiko tėvo. Mes nuomodavomės vis naują butelį, jis ateidavo prisiplakdavo ir vėl sumušdavo. Jis sugadino mano mamos gyvenimą, dabar nori sugriauti mano“, - skaudžiais išgyvenimais dalinasi M. Šalčiūtė.

Tėvas merginą persekioja ir šiandien, stengiasi vis išradingesniais būdais jai pakenkti. M. Šalčiūtė viešai prabils apie skaudžiausias savo gyvenimo dramas. Nepagražintas ir itin jautrus pokalbis su Monika Šalčiūte jau trečiadienį 21:00 val., laidoje „Ant bangos“, per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)