„Aš labai ją gerbiu, tai atlikėja, kuri yra labai išraiškinga, visada rodo veiksmais visus vokalinius vingius. Ją pakankamai sunku įkūnyti, aš manau", - prieš pasirodymą kalbės D. Varnas. Vaikinas baiminsis, kad atkartoti ją – praktiškai neįmanoma: „Šitas įsikūnijimas jau sunkus dėl to, kad įkūniju šarmingą moterį. Manau, kad Britney Spears būtų lengviau virsti, nors aš bijau prisikalbėti šitame projekte."

„Muzikinės kaukės" dalyviai kiekvieną savaitę stengiasi nors kelioms minutėms virsti kitu žmogumi, tačiau norint paruošti dėmesio vertą įsikūnijimą, repeticijų salėje tenka praleisti daugybę valandų. Be to, tarp įsikūnijimo ir parodijos – vos vienas žingsnis, o tai dar labiau apsunkina dalyvių užduotį. Panašu, kad jaunosios kartos atlikėjui Dainotui Varnui šį šeštadienio vakarą bus itin sunku.

„Prašau nesupykti, gal aš nesupratau, bet man pasirodė, kad tai yra parodija. Iš tiesų, tau buvo labai sunku", - po D. Varno pasirodymo nuomonę išsakys režisierius Vytenis Pauliukaitis. „Tas niuansas, kad čia nelabai girdėjom Rositos Čivilytės, nepaneigia tavo sugebėjimų, kurie yra tiesiog pribloškiantys. Vyrui išdarinėti tokius dalykus su savo balsu – tiesiog fantastiška", - sakys Livija Gradauskienė.

Vienam vakarui komisijos nariu tapsiančiam Edgarui Lubiui ir pačiam teko įsikūnyti į moterį – praėjusiame sezone dainininkas turėjo virsti Alina Orlova. Patirties virsti dailiosios lyties atstove turintis komisijos naujokas pripažins, kad Dainotui įsikūnyti į Rositą gal ir nepavyko, tačiau visi bent jau galėjo pasidžiaugti aukšto lygio pasirodymu. Dainoto Varno bandymas „Muzikinėje kaukėje" virsti R. Čivilyte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)