Būtent ši laida taps ypatingai emocinga vienam iš mokytojų – Donatui Montvydui. Taip sujaudintas mokytojas dar niekada nebuvo – pirmą kartą po pasirodymo jis nebesuvaldys ašarų.

Kristijonas ir Viktorija – duetas, kurio pasirodymas pareikalavo itin daug pasiruošimo, mokytojo laiko, bandymų ir abiejų dalyvių ašarų. Dalyviai pripažins, jog situacija buvo kritinė – kelias dienas jie klaidžiojo dėl šios dainos, nes vis kažkas būdavo ne taip ir paruošti gero pasirodymo vis nepavykdavo.

„Ši daina yra kosminė, man buvo labai labai sunku. Bet kai aš stoviu ant scenos, aš jaučiu tą emociją „viskas arba nieko", todėl manau, kad šitas pasirodymas atskleis visas mano emocijas kokios tik gali būti",- prieš lipdamas į sceną kalbės Kristijonas, dalyvis, kuriame Donatas Montvydas dar „nokautų" etape pripažino, kad mato save jaunystėje, skelbiama pranešime spaudai.

Donatas Montvydas pripažins – su šiuo duetu jis dirbo išskirtinai daug laiko ir taip sunku jau seniai buvo. Tačiau ilgai ruoštas pasirodymas pateisins sunkų darbą - sukrėsta bus ne tik visa arena, Donatas Montvydas, bet ir jo kolegos mokytojai.

„Aš galvoju, o kur jūs buvot kituose etapuose. Man toks vaizdas, kad dabar aš jus pamačiau iš tikrųjų ir pamačiau abudu. Jūs patys projekte pirmą kartą uždainavot iš tikrųjų – su istorija, su žinute. Tai buvo duetas, tai buvo tikra muzika, ačiū. ",- sujaudinta pasirodymo kalbės Inga Jankauskaitė.

„Paklausius šį duetą, būtų sunku jus atskirti. Anksčiau buvo aišku, kad jūs dainuojat gerai, bet sudainavus šį kūrinį, jūs palietėt kiekvieną širdį",- kalbės Leonas Somovas, kuriam neabejotinai pritars ir Justinas Jarutis.

„Šis duetas yra keliantis man daugiausiai emocijų ir jausmų ir jus išskirti plyšta širdis. Šitas sprendimas bus mano sunkiausias. Likus dviem dienom iki filmavimo dar nežinojom ar dainuosim šitą dainą. Buvo tikrai labai sunku. Jūs kalbėjot muzika ir man nuolatos bėgo šiurpas...",- prieš priimdamas sprendimą kalbės Donatas Montvydas.

Tačiau pasakęs su kuriuo dalyviu keliauja į finalus, mokytojas nebesusivaldys ir atsisveikinęs su iškritusiuoju pravirks. Donatas Montvydas pripažins – šis duetas jam buvo vienas iš sunkiausių sprendimų per visus sezonus, o tai, kad dalyviai įdėjo tiek daug pastangų, ašarų ir bemiegių naktų į šį pasirodymą jam sukels itin daug emocijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)