Per šias Kalėdas Kristupas ir Jurgita švęs krištolines savo vestuves – sukaks 15 metų nuo tos akimirkos, kai vienas kitam ištarė priesaikos žodžius. Žinomas vyras atskleidė ir tai, nuo ko viskas prasidėjo. Ir nors šia žinia dabar džiaugiasi kartu su visais giminaičiais ir bičiuliais, iš pradžių pora nedrąsiai apie planuojamą kūdikį vis užsimindavo keturiems savo vaikams.

„Šia žinia džiaugiamės ir didžiuojamės. Iš pradžių galvojome, kaip reikės pasakyti. Kažkaip natūraliai gavosi. Vaikas paaugo ir pagalvojome, kad jau laikas“, – sakė Jurgita televizijos laidoje „KK2“.

Jai antrino ir sutuoktinis, kuris su šypsena prisiminė, kokie pasitarimai vyko namuose: „Buvo ir svarstymų, o kaip jūs žiūrėtumėte, ar būtų smagu? Sakė, kad puikus planas, o ypač jei bus draugas broliukui“.

Ne paslaptis, kad išlaikyti didelę šeimą ir erdvius namus reikia ir daug jėgų. K. Krivickas nuolat save prižiūri, aktyviai sportuoja. „Mano gyvenimo būdas yra intensyvus, nevartoju alkoholio, nebent išimtinai nedaug“, – šypteli jis.

Tiesa, nors visi Krivickų vaikai buvo laukiami, J. Krivickienės gimdymai – ypač sunkūs. Žinomo televizijos laidų vedėjo žmona laidoje neslėpė, jog pamažu grįžta ir nerimas dėl vaikelio, kurio laukiasi. „Dabar grįžta tas nerimas ir net per daug, bet tai natūralu, nes pereita labai sunkus laikas. Tačiau nėra ko nerimauti“.

Žinomos poros šeimoje dirba tik Kristupas, o tuo tarpu žmona laukia jo namuose, kur laukia trys dukros ir jaunėlis sūnus. Tačiau net ir ilgi santuokos metai bei buitis neužgesino judviejų aistros ir jausmų.

„Ji žino, kad mano meilė jai yra begalinė ir neslepiu to niekada. Ir pasakau, ir parodau. Ji jaučiasi kaip mūsų koncerno prezidentė“, – sakė K. Krivickas ir pridūrė, kad nors dabar judviejų gyvenimas ir nebe toks intensyvus, o šou pasaulio vakarėliuose jie matomi rečiau, jaučiasi ne ką mažiau laimingi.

Pora susipažino LNK realybės šou „Baras" šventėje. DELFI primena, jog šeima jau augina keturis vaikus: Atėnei jau 13-ka, Eladai – dešimt, Faustai – septyneri metai, o jaunėliui Augustui Kajui – dveji.

Pranešus apie nėštumą J. Krivickienė davė interviu „Stiliaus" žurnalui, kur papasakojo apie laukimą, mintis apie karjerą ir svajones.

„Žinoma, kad pasvarstau, kaip ateityje prisidėti prie šeimos biudžeto – turiu įvairių minčių, bet kol kas jų nenoriu atskleisti. Man nėra skaudu, kad nepadariau profesinės karjeros. Kol kas mano karjera yra vaikai ir labai tuo didžiuojuosi", – sako J. Krivickienė.

Moteris sako, kad nuo paauglystės svajojo apie didelę šeimą, tačiau neturėjo vizijos, kokia ji bus. „Kai pradėjau lauktis Atėnės, supratau, kad tai nėra taip paprasta: suplanavai ir susilaukei vaiko. Gal kartais taip ir būna, bet žinau daug pavyzdžių, kad dažniausiai tai yra sudėtinga. Tam reikia ne tik vyro ir moters – ir aukštesniųjų jėgų įsikiškimo. Visi mūsų vaikai buvo labai laukti ir planuoti", – žurnalui „Stilius" pasakojo Jurgita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (489)