Turi nesantuokinį vaiką, kuriuo nesirūpina

Prieš aštuonerius metus T. Bagdonavičius Londone buvo be darbo ir be namų. Netrukus jo gyvenime atsirado Monika, kuri vyrui padėjo susirastą darbą svečioje šalyje.

„Mano mama ir Tomo mama buvo pačios geriausios draugės, todėl jo mama paskambino man ir pasakė, kad Tomas turi keblių problemų“, – „KK2“ laidoje kalbėjo ji.

Monika Tomui surado darbą ir apgyvendino. Netrukus poros bendravimas peraugo į simpatiją. O dar po kiek laiko moteris pradėjo lauktis kūdikio.

„Pradėjome kartu gyventi ir po dviejų ar trijų mėnesių užsimezgė nauja gyvybė“, – sakė Monika, kuri laidoje dengėsi veidą.

„Gimė, tai gimė. Dar reikia paklausti, ar mano. Na, tikiuosi, kad mano. Gal ten net ne mano vaikelis, kas ten žino?“ – į klausimus apie jau septynmetę dukrą atsakinėjo Tomas.

Savo veidą Monika laidoje slėpė būtent dėl dukros, kuri nežino, kad jos tėtis yra skandalingasis dainininkas.

„Taip susiklostė, kad aš jai nieko nepasakojau. Būtų bendravęs, gal būčiau ir pasakojus. Kai užaugs vaikas, gal ir papasakosiu, jeigu bus įdomu“, – kalbėjo moteris.

Laidoje pasiteiravus, ar dainininkas žino, kad egzistuoja apsaugos priemonės, Tomas nusijuokė.

„Žinau, bet kažkaip nereklamuoju jų. Gal tuo momentu nebuvo jų ar nereikėjo, nežinau, kaip ten buvo, bet daugiau taip nedarau. Matai, kad po to atvejo daugiau nebegimsta, pasimokiau“, – „KK2“ žurnalistei atakinėjo jis.

„Mergaitės, tikrai atsiprašau, jei nepateisinau jūsų lūkesčių. Turbūt nelemta. Kaip ir toje Minedo dainoje „Mums nelemta būti kartu“, – teigė T. Bagdonavičius.

Susilaukusi dukters Monika išvyko į Lietuvą aplankyti savo tėvų, o Tomas neva liko dirbti, kad dukrai galėtų nupirkti ar išnuomoti erdvesnius namus. Tiesa, grįžusios namo moters laukė nemaloni staigmena – Tomas ne tik liko bedarbiu, bet dar ir susirado naują moterį, kuri taip pat laukėsi nuo jo vaikelio.

Netrukus po to moteris susirinko savo daiktus ir paliko Tomą.

„Jis taip ir liko nesupratęs, kodėl taip padariau. Gal kita ir būtų pasilikusi su juo, tačiau sužinojau, kad ta kita moteris laukiasi“, – pasakojo Monika.

Be septynmetės dukrelės Tomas taip pat turi ir sūnų. „Turiu. Sūnui dabar, regis, šešeri“, – nesigynė dainininkas ir leido suprasti, kad dukrelės mama apie išdavystę nemeluoja.

Skolos Anglijoje išvijo atgal į Lietuvą?

Monika sako žinanti tikrąją priežastį, kodėl Tomas garsiai visiems apsiskelbė, kad grįžta atgal į Lietuvą ir daugiau niekada nebekels kojos į Londoną.

Anot vaiko mamos, ta priežastis yra skolos. Pasirodo, kad Tomas savo ir Monikos dukrai nemoka alimentų. O pagal Didžiosios Britanijos įstatymus, kai skola pasiekia 4 000 svarų, gresia kalėjimas. Būtent todėl dainininkas esą ir pabėgo iš užsienio šalies.

„Paskutiniame atėjusiame laiške jam rašoma, kad gresia 2 metų laisvės atėmimas“, – laidoje teigė Monika.

„Joks kalėjimas manęs nelaukia. Pagal tuos įstatymus, ten gali mokėti po 5 svarus per mėnesį ir ten niekas nesodins. Tokių kaip aš yra virš 20 000 ir niekas jų nesodina“, – numojo ranka dainininkas.

Kaip buvo pasakojama laidoje, iš pradžių Tomas dukrele rūpinosi, lankė, tačiau netrukus jo gyvenime atsirado svarbesnių reikalų.

„Aš bijojau ten eiti, nes tos dukros mama konfliktiška. Kai tik ateidavau, norėdavau išeiti. Buvo nuolat sukeliamos konfliktiškos situacijos, kad aš ją pastumčiau ar dar ką padaryčiau, o ji iškviestų policiją ir mane apkaltintų. Turiu smegenų, todėl tikrai to nedarydavau“, – smurtą artimoje aplinkoje griežtai neigė jis.

Šiuo metu T. Bagdonavičius turi naują mylimąją Inetą, kuri neseniai nusifilmavo naujausiame dainininko vaizdo klipe „Masažas“.

„Puola, šaukia ant manęs. Vienos myli, kitos – nekenčia. Toks gyvenimas. Nemanau, kad reikėtų vienas kito nekęsti ir svaidytis kažkokiais žodžiais. Reikia atleisti ir gyventi savo asmeninį gyvenimą. Nereikia pilti viso to „š“ ant manęs ar ant kitų“, – sakė jis.

Laidoje sugėdintas T. Bagdonavičius pasižadėjo, kad pradės mokėti savo ir Monikos vaikui alimentus.

„Tikrai paskaičiuosiu, tikrai pervesiu, kad užtektų jai. Gal kokius 200 ar 300 eurų. Pasižadu“, – teigė Tomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)