Dainininkas Kastytis Kerbedis tikras publikos numylėtinis, savo dainomis klausytojus džiuginantis jau daugiau nei 3 dešimtmečius. Jis vienas iš nedaugelio estrados žvaigždžių, galinčių pasigirti tokia neblėstančia šlove. Meilė publikai ir auksinis Kastyčio balsas į koncertus kaskart pritraukia būrius gerbėjų.

Pas mane ne diskoteka, ne lemputės, ne šou, pas mane - koncertas“, - laidoje „Raudonas kilimas“ sakys K. Kerbedis.

Visgi žinomas vyras atviras – nors gyvenimas pastaraisiais metais pametėjo ne vieną sunkų išbandymą ir skaudžią išdavystę, šiandien jisai trokšta gyventi be pykčių, be pavydo ir siekti tik vieno – iš tikrųjų suprantamos meilės.

„Man nebereikia nieko stengtis, esu toks koks esu ir aš esu aš“, - apie paprastumą ir gyvenimą be kaukių pasakos scenos grandas.

Jau daugiau nei 30 metų scenoje praleidęs atlikėjas žino, kiek daug darbo reikia įdėti, norint pasiekti pačias aukštumas. Tačiau televizijos žiūrovams jis atsakys į dar vieną dažnai visiems rūpimą klausimą, kiek gi uždirba muzikantai Lietuvoje.

„Aš visada buvau brangiausias, tik apie tai nieks nešnekėjo. Iš muzikanto duonos galima pragyvent ir visi muzikantai gyvena, tik ta duona kiekvieno skirtinga. Gi negali būti taip, kad 150 metų dainuojantis Kerbedis uždirbs tiek pat, kiek kompiuteriu padaryta dzindziliūtė. Bet taip, aš visada buvau brangiausias. Na, vienas brangiausių“, - laidoje kalbės K. Kerbedis.

Tačiau žinomas vyras pripažįsta, jog vien pinigai laimės niekada neatneš ir jog ne jie yra pagrindinis gyvenimo tikslas.

„Kas tie pinigai, jeigu mano profesijoje būtum nereikalingas? Surink daug garsų, daug šviesų, lempučių, bet jeigu tu nereikalingas niekam moraliai, arba tu reikalingas tik dėl išsityčiojimo, tai kas tie pinigai?“, - itin atvirai sakys atlikėjas.

Šią žiemą savo ištikimiausiems gerbėjams K. Kerbedis ruošia neeilinę dovaną – gruodžio mėnesį prasidėsiantį grandiozinį muzikinį turą po arenas. „Ką daryt? Aš gi nekaltas, jeigu jiems reikia Kerbedžio. Tai bus ne lempučių ir ne lazerių šou, ne LED ekranų šou. Tai bus, visu pirma, mano šventė, mano balso šventė“, - apie artėjančius koncertus pasakos K. Kerbedis.

Populiarus atlikėjas laidoje atskleis, kad vis dažniau pamąsto apie karjeros pabaigą. „Ateis amžius, kaip aš vadinu, pensija, ir aš išvažiuosiu. Keliausiu, atostogausiu, anūkus mylėsiu. Visi anūkai važiuos pas mane į Los Andželą, aš turiu veiklos jau kokiems 20 metų į priekį“, - laidoje pasakos net trijų anūkų senelis.

Apie santykį su šeima, koncertinį turą ir po jo laukiančias keliones bei svarbius gyvenimo pokyčius vienas garsiausių Lietuvos scenos grandų Kastytis Kerbedis kaip niekad atvirai pasakos jau šį sekmadienį, 18 val. laidoje „Raudonas kilimas“.

Ketvirtą sezoną skaičiuojanti gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ televizijos žiūrovus kviečia pro rakto skylutę žvilgtelėti į garsių televizijos, muzikos, kino, politikos, kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovų gyvenimus. Vaidos Skaisgirės kuriamos ir vedamos laidos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija. Televizijos žiūrovų laukia daugybė atvirų, jautrių, netikėtų istorijų iš pirmų lūpų.

Gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ – sekmadieniais, 18 val, per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)