Kaip rašoma spaudos pranešime, projekto laimėtojas ne tik iškovojo teisę dainuoti duetu su Ingrida Kazlauskaite, bet ir gavo galimybę su ja įrašyti pirmąją autorinę dainą bei nusifilmuoti vaizdo klipe. Iškart po laimėjimo Ingrida ir Kazimieras vyko į Andriaus Borisevičiaus įrašų studiją. Ne vieną apdovanojimą pelnęs kompozitorius yra sukūręs dainas, kurias žino kiekvienas. Populiarių hitų kūrėjas parašė specialų kūrinį „Nesumeluok“ naujai susikūrusiam duetui.

LNK ir Kazlauskų šeimos kuriamas šou „Kaip Liveta pasakys“ garsaus dueto gerbėjus ir televizijos žiūrovus stebino pačiais netikėčiausiais kūrybiniais išbandymais, širdį virpinančiomis dainomis, jaunatviškomis išdaigomis, itin rimtais pokalbiais ir nuoširdžiais garsios šeimos pasakojimais. Iš beveik pusės tūkstančio užpildžiusiųjų dalyvio anketą, į televizijos šou pateko tik devyni laimingieji, kurie pasinėrė į keturias savaites trukusius išbandymus.

Pirmasis Ingridos ir Kazimiero kūrinys – „Nesumeluok“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)