„Kipras mane, galima sakyti, privertė čia ateiti. Juokiuosi, kad jis – visas į tetą. Nuolat dainuoja, lanko muzikos mokyklą, visa pramogų pasaulio virtuvė jam tikrai įdomi. Norėjau, kad pirmoji pažintis su ja būtų teigiama ir graži, o geresnės pradžios nei šis projektas neįsivaizduoju, todėl sutikau kartu dalyvauti“, - pranešime spaudai atskleidė dainininkė.

„Šis projektas išskirtinis tuo, kad čia niekas nesistengia rasti skandalų ar ištraukti to, ką gali pamatyti blogiausio. Čai kiekvienas dalyvis sulaukia didžiulio palaikymo, o atmosferos, kuri tvyro aplink, nupasakoti tiesiog neįmanoma. Manau, kad Kipras ne tik pasimėgaus, bet ir galės pajusti, kiek daug ir atsakingo darbo reikalauja užlipimas į sceną, kaip stipriai reikia ruoštis vos keletą minučių truksiančiam pasirodymui“, - teigė Simona Nainė.

Kipras – Simonos sesers vaikas. Jiedu su Jonu – sūnėno krikštatėviai. „Jis mums lyg mūsų santykių matuoklis – Kiprui tiek pat metų, kiek ir mūsų santykiams. Man labai svarbu su juo praleisti daug laiko, o ir Kipro santykis į sceną labai gražus. Per repeticijas jis, matyt, pirmą kartą dainavo į mikrofoną, kai užlipome ant scenos, atsisuko į mane ir sako: „Simute, ar tu matai, kokia scena?“ Jį viskas stebina ir džiugina, bet, turiu pripažinti, su jauduliu jis tvarkosi geriau nei aš. Nors labai stengiuosi slėpti tą emociją, bet jis vis patapšnoja man per petį, nuramina, kad viskas bus gerai“, - įspūdžiais dalijosi žinoma moteris.

Simona atskleidė, kad, nors turi nemažai patirties televizijos projektuose, šį kartą jaudulys ją kankina kiek labiau. „Jaudinuosi už mus abu. O projekto formatas – ypatingas. Kai tave vertina žiūrovai telefonu, tu jų nematai. Čia gali pajusti jų energiją, atgalinį ryšį. Jei nepatiksi – tau paprasčiausiai neatsistos. Nepadeda ir tai, kad esu labai savikritiška ir kukli, tą pastebėjo ir Katažina. Bet man vis atrodo, kad visi kiti nuostabūs, o aš – ne itin“, - atviravo dainininkė.

„Apie laimėjimą tikrai negalvojame. Norisi tiesiog kuo daugiau laiko praleisti kartu ir, žinoma, kad atsistotų bent vienas žmogus. Norisi, kad Kipras pasisemtų kuo daugiau patirties. Sau irgi palinkėčiau ne taip stipriai skalpuoti save už klaidas, o pasimėgauti. Negalvoti apie kiekvieną natą pro šalį, o tiesiog džiaugtis akimirka“, - sakė Simona Nainė.

„Du balsai – viena širdis“ – muzikinis projektas, kuriame pasirodo kraujo ryšiais susiję duetai. Šeštadieniais 21 val. LRT televizijos žiūrovams jau antrąjį sezoną rodomas projektas išskirtinis tuo, kad dalyvius vertina ne tik komisija, bet ir 150 studijos žiūrovų. Jų kėdėse yra įmontuota speciali sistema, kuri seka ovacijoms ant kojų pakilusius žiūrovus ir kiekvieną jų įvertina vienu balu bendroje lentelėje. Projektui diriguoja Jurgita Jurkutė-Širvaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)