„Ilgus metus sergu cukriniu diabetu, visai savęs nesaugojau. Kai patyriau septintą infarktą, atsidūriau reanimacijoje, medikai man prognozavo mirtį, davė net popierių pasirašyti dėl organų donorystės. Ir begulint ligoninės lovoje žmona pranešė naujieną, kad mes turėsim vaiką“, – pasakojo Žanas.

Sėkmingas batų dizaineris, atsidūręs ligos patale, nebegalėjo dirbti savo darbo, tad šeimos biudžete teliko 60 eurų neribotam laikui. Vyras sako, kad per vieną dieną gyvenimas sugriuvo, bet laukiamas kūdikis vertė nepasiduoti, rašoma LNK pranešime spaudai.

Kitas laidos svečias, televizijos laidų prodiuseris Gediminas Jaunius pasakojo, kad jo gyvenimas aukštyn kojomis apsivertė du kartus – kai jis nusprendė tapti vienuoliu ir kai po metų užsidarymo vienuolyne suprato, kad toks kelias – ne jam.

Gediminas prisipažįsta, kad, patekęs į televiziją, iškart susirgo žvaigždžių liga. Dėl to jis puikiai žino, kaip tvarkytis su jaunomis žvaigždutėmis, kurios vos tik užlipusios ant scenos pradeda save aukštinti.

„Man labai gerai pažįstama žvaigždžių liga. Dėl to man šiek tiek yra lengviau ją diagnozuoti. Kai pamatu pirmuosius daigus, labai greitai užuodžiu žvaigždžių ligą. Man irgi teko dirbti televizijoje, būti ekrane ir jeigu į ką nors mesčiau akmenį dėl žvaigždžių ligos, tai pirmiausia į save”, – LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ ketvirtadienio vakarą, 20 val., pasakos prodiuseris.

Laidos vedėjos paklaustas, ar atidarinėjo kojomis duris, Gediminas Jaunius prisiminė istoriją, kai padavėjai atnešus užkandžių su lašiša padėklą, jis tiesiog sviedė padėklą į padavėją, nes kažkas tuo metu jam neįtiko. „Nieko bloga galvoti, kad tu nuostabus. Bet kai tu galvoji, kad esi nuostabesnis, ypatingesnis už kitus, tada jau prasideda šita liga. Ir ji pabaigos neturi“, – šypsojosi Gediminas Jaunius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją