„O aš ir galvoju, kodėl mama iš vakaro man patarė apsirengti rožinę pižamą? Nustebau, bet nieko panašaus nesitikėjau. Buvau giliai įmigusi ir kai prabudau nuo triukšmo išvis sunkiai supratau kas čia vyksta: blykstės, perukai, groja, dainuoja“, – įspūdžiais dalinosi Karolina.

Šmaikščią išdaigą Karolinai iškrėtė prie „Gero vakaro šou“ vedėjų komandos prisijungęs Dovydas Laukys kartu su scenos partneriu Šarūnu. Pernai jų grupė „120” laimėjo populiarųjį televizijos šou „X Faktorius“.

Kaip rašoma spaudos pranešime, grupės „120” vyrai nepasikuklino ir „Gero vakaro šou“ scenoje surengė ne vieną siautulingą pasirodymą, uždegusį publiką – žiūrovai tiesiog šėlo kartu.

Pernai „X Faktoriaus“ nugalėtojams atiteko pagrindinis prizas – 15 000 eurų. Kur „120“ nariai išleido pinigus ir dar daugiau įdomių detalių apie visus laidos vedėjus sužinosite klausymų-atsakymų žaidime.

Išduosime tik kelias įdomias detales. Pasirodo šmaikštusis laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis iki šiol sapnuoja baisų košmarą – kaip laiko matematikos egzaminą ir labiausiai mėgsta gerti skysti nuo marinuotų žirnelių! O naujai prisijungęs Dovydas Laukys už gretinimąsi prie istorijos mokytojos gavo iš klasiokų dovanų – sviesto. Dovydo gyvenime buvo ir kitų spalvingų nutikimų, pavyzdžiui, jis buvo pašautas iš druskinio šautuvo, o kaime turėjo nuotykių su karve.... Justinas Jankevičius nenusileidžia kolegoms, vienas įsimintiniausių įvykių jam – rankos paspaudimas JAV prezidentui George'ui W.Bushui, kai šis viešėjo Lietuvoje. O ką Justinas turėjo omeny sakydamas „Kiekviena gera pažintis prasideda nuo muštynių“?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją