„Jaudulys niekada nedingsta. Nepaisant to, ar filmuojiesi dažnai, ar rečiau“, – naujausius karjeros pokyčius DELFI komentuoja M. Šalčiūtė.

Būsimoje pramoginėje laidoje su Monika bus pasakojama apie geriausius vakarėlius mieste ir tai, ką būtina pamatyti naktiniame Vilniuje. Kartu su socialinių tinklų įžymybe laisvalaikio naujienas pristatinės ir šio šou kūrėjas bei vedėjas A. Kalaaji.

Pasiteiravus, ar naktinis gyvenimas jai yra artimas, Monika tikina, kad anksčiau ji buvo kar kas dažnesnė naktinių klubų viešnia.

„Negaliu sakyti, kad labai artimas, taip pat negaliu sakyti, jog tolimas. Anksčiau klubuose šokau su merginomis kaip go-go šokėja. Dirbau nuo vakaro iki ryto, dėl to naktinis gyvenimas man nėra svetimas. Manau, kol esu jauna, kol turiu energijos – reikia džiaugtis gyvenimu“, – pasakoja ji.

Monika pripažįsta, kad kurį laiką ji buvo atsiribojusi nuo didelio dėmesio šou versle.

„Kartais nueinu nusifilmuoti, tačiau pastaruoju metu neturėjau pastovaus kontrakto. Leidau sau pailsėti ir dirbti internete. Priklausau jaunajai kartai, todėl internete jaučiuosi savo rogėse“, – teigia pašnekovė.

DELFI primena, kad anksčiau pramoginę TV6 laidą „Nakties TOP“ vesdavo A. Kalaaji ir Jolantos Leonavičiūtės duetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)