„Artėja labai palankus metas dalyvauti aktyviojoje politikoje. Kiek žinau, ateinančiais metais jūsų šalies laukia Prezidento rinkimai. Jums, Andriau, vertėtų rimtai pagalvoti apie kandidatavimą“, – teigs astrologė L. Kogan, rašoma LNK pranešime spaudai.

Garsi dainininkė Natalija Bunkė, išgirdusi ekstrasenso Maksimo pasakytus žodžius, pravirks. „Turite saugoti savo sūnų nuo tamsaus vandens...“ – įspės M. Gordejevas.

Dar vienas garsus vyras, dalyvavęs laidoje – Arvydas Vilčinskas, taip pat išgirdo patarimų ir perspėjimų. „Jei norite būti laimingas asmeniniame gyvenime, pirmiausia turite pasikalbėti ir išspręsti santykius su visomis buvusiomis moterimis“, – teigs M. Gordejevas. Ekstrasensas pateiks ir kitą intriguojančią informaciją: „Matau, kad jūsų buvusiuose santykiuose buvo įsimaišęs trečias žmogus“.

Asmeninio gyvenimo dramas išgyvenusių Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių akistata su ekstrasensu ir astrologe jau šį ketvirtadienio vakarą pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ 20 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)