Kulinarinę dvikovą pradėjusios su kvapnios kavos puodeliais rankose žavios ir energingos laidos viešnios bus azartiškai nusiteikusios nugalėti ir dar prieš pradedant kovą jau džiaugsis savo būsimomis pergalėmis.

K. Ivanova kartu su „Kamado Bono" grilio meistru Vadimu Amosovu keps grill upėtakį, o Žilvija, padedama laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamins šamo filė su mango salsa.

„Ji beprotiškai griežta", – juokaus Žilvija, paklausta kokia Kristina yra kaip vadovė, rašoma pranešime spaudai.

K. Ivanova – itin veikli, jaunatviško maksimalizmo nestokojanti mergina. Ji ne tik jau penkerius metus vadovauja savo grožio studijai „Kristina", bet ir yra muzikos grupių „Kristal" ir „Yva" narė, taip pat laisvalaikiu gamina apyrankes, daro makiažus.

Žinoma moteris atskleis, kad suderinti šitiek darbų su asmeniniais santykiais problemų nekyla ir jos širdies draugas nepavyduliauja, dėl tokio jos užimtumo.

„Abu esame darboholikai, todėl tuo pačiu vienas kitą papildom ir suprantam", – apie santykius pasakos K. Ivanova bei atskleis, ar draugas nepavydi, jog žavioji širdies draugė yra nuolatos apsupta dėmesio.

Nors Kristina, Žilvija ir jų dvikovos teisėja Virginija ne tik kolegės, bet ir geros draugės, o kartu gaminusios yra ne vieną kartą, tačiau kova nebus lengva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)