Prieš 4-5 metus su LNK žurnalistais buvo susisiekusi neįvardijama jauna moteris, kuri siūlė savo interviu apie P. Gražulį. Ji teigė, kad yra buvusi politiko draugė, kuri irgi buvo nuo jo pastojusi ir palikta, o vėliau, pajutusi Seimo nario spaudimą, buvo priversta nutraukti nėštumą. Manoma, kad interviu neįvyko tik todėl, kad šiai moteriai už tylą neva buvo sumokėta 10 tūkst. litų. Tokią istoriją išgirdęs P. Gražulis tik nusišypsojo ir tokius gandus paneigė.

„Tikrai tokių dalykų nežinau, jei žinočiau – pasakyčiau“, – tikino jis.

Laidoje pasiteiravus, ar politikas nebijo, kad laikui bėgant atsiras ir dar viena moteris, kuri prabils ir teigs susilaukusi vaikelio nuo jo, Seimo narys šiek tiek sutriko.

„Ką gali žinoti. Gyvenime visko būna, niekada negali žinoti. Kaip laisvas vyras prisipažinsiu, kad ne viena moteris pas mane buvo, todėl niekada negali žinoti, kaip gali būti“, – sakė jis.

P. Gražulis eteryje pasakojo, kad apie galimą dar vieną nesantuokinį vaiką kalba net jo kolegos iš Seimo. Tačiau, anot jo, tai tėra gandai.

O jeigu politiko gyvenime netikėtai ir atsirastų dar vienas nesantuokinis vaikelis, apie kurį visuomenė nežino, Petras LNK laidoje sakė jį priimsiąs ir globosiąs.

Stebisi jaunų moterų dėmesiu

Pasirodo, kad spalį 60-metį švęsiantis P. Gražulis moterų dėmesiu nė kiek nesiskundžia.

„Ne vienai esu sakęs, kam reikia, juk pilna jaunų, žavių vaikinų. Kas čia yra? Aš pats negaliu atskleisti tos paslapties. Ko jos prie manęs kabinasi, prie supuvusio senio?“ – stebėjosi jis.

Net 15 vaikų šeimoje gimęs Seimo narys iš viso augina dvi dukras, du sūnus ir pusės metukų dukrelę, kurios susilaukė su jau minėta Birute.

„Man senatvėj vaikų tikrai nereikia, bet, kad jau taip nutiko, ką jau bedarysi. Aš tą mergaitę išlaikysiu, padėsiu, bet su tokia moterimi nieko bendro neturėsiu“, – LNK laidoje sakė jis.

Paklaustas, kaip į balandį gimusią giminaitę reagavo jo suaugę vaikai, politikas neslėpė, kad gavo pylos – kai kurie iš jų apie naujagimę sužinojo tik iš žiniasklaidos.

„Be abejonės gavau pylos, jie nepritaria tam. Aš pats nepritariu savo veiksmams“, – teigė P. Gražulis.

Dabar šiuo metu P. Gražulis sako esantis vienišas ir po šio skandalo bus atsargesnis.

Birutė skyrė dainą visoms sudaužytoms širdims

Atlikdama savo kūrybos dainą gyvenimo būdo laidos „Nuo... Iki...“ filmavimo grupei, ko gero, garsiausia rūkytos žuvies pardavėja Palangoje B. Navickaitė neslėps simbolikos.

Po romano su garsiu politiku Seimo nariu P. Gražuliu, netikėtos žinios apie nėštumą, patirtos, kaip pati teigia, mylimojo išdavystės, ir dukros gimimo, Birutė iš tiesų jaučiasi taip, tarsi jos širdis būtų sušalusi lede…

„Po tokios patirties galėčiau sakyti, kad visi vyrai kiaulės, tačiau nenoriu įžeisti išties protingo gyvūno“, – ironizuoja Birutė.

B. Navickaitės daina apie meilę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)