Praėjusiais metais su bičiuliu ir scenos kolega Šarūnu Januškevičiumi muzikiniame projekte pergalę išplėšęs Dovydas kaip įmanydamas slėpė savo asmeninio gyvenimo detales. Panašios nuomonės atlikėjas laikosi ir šiandien, tad apie žmonos dalyvavimą „X Faktoriuje“ jis nedaugžodžiauja.

„Taip, ji dalyvauja „X Faktoriuje“. Viskas cool, faina“, – sakė D. Laukys.

„120“ narys tikino labai palaikantis savo žmoną ir tikintis jos sėkme.

Marija Laukė „X Faktoriuje“

„Žinoma, tikiu ja, palaikau ją. Linkiu jai laimėti, be jokios abejonės. Ji yra kieta, o kaip viskas klostysis toliau – priklausys nuo jos pačios“, – DELFI sakė jis.

DELFI bandė susisiekti ir su pačia M. Lauke, tačiau aktorės telefonas buvo išjungtas – pasirodo, šiuo metu ji vieši tylos stovykloje. Dovydas tiki, kad šis jos žingsnis jai suteiks ramybės ir taps puikiu startu prieš „X Faktoriaus“ maratoną.

„Gali būti, kad jai tai suteiks ramybės. Į tylos stovyklą ji išvažiavo prieš tris dienas, tad dar savaitę ji ten turėtų būti“, – pasakojo šou dalyvės vyras.

Marija Laukė „X Faktoriuje“

DELFI primena, kad M. Laukė, kaip ir jos sutuoktinis, yra gana matytas veidas televizijos žiūrovams. Ji įkūnija vaikų pamėgtą personažą „Kakė Makė“ bei filmavosi seriale „Šviesoforas“. Pastarąją patirtį aktorė yra apibūdinusi kaip didelį išbandymą.

„Vertinu tai kaip didelę patirtį. Džiaugiuosi režisieriumi, kuris „nekepa“, o daro kokybę. Labai džiaugiuosi komanda, nes visi labai šiltai priėmė. Man pasisekė“, – anksčiau viešintame spaudos pranešime yra sakiusi aktorė.

M. Laukė yra baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, vaidina „Lėlės“ teatre, tačiau prisipažįsta, kad scena nėra ta vieta, kur ji norėtų vystyti savo karjerą.

„Šiandien aš save kreipiu į kiną. Mane labiau traukia kameros“, – pasakojo aktorė.

Įdomu tai, kad tiek Dovydas, tiek Marija ilgai slėpė faktą, kad jiedu yra susituokę. Viso projekto metu „120“ narys nenoriai kalbėjo apie savo asmeninį gyvenimą, o sulaukęs klausimo apie mylimąją dažnai viską nuleisdavo juokais. Savo santykių komentuoti nenorėjo ir M. Laukė.

Šou režisierius Mindaugas Meškauskas sako, kad šeštasis projekto sezonas bus „stulbinantis“. Jis tikino nerandantis geresnio žodžio pasakyti apie tai, ką pamatys žiūrovai. Į „X Faktorių“ po kelių metų pertraukos sugrįžo sustiprėję, motyvuoti praėjusių sezonų dalyviai. Taip pat, žiūrovai scenoje išvys dalyvius iš Belgijos, Lenkijos, Latvijos. Ypač daug sugrįžusių emigrantų iš Anglijos, Airijos.

„Užaugo nauja „X Faktoriaus“ gerbėjų karta, kuri išdrįso stoti ant scenos. Tokio „X Faktoriaus“ mes net sapne nesapnavome! Ne veltui po atrankų filmavimų valydamasis grimą, Saulius Prūsaitis pavadino šį sezoną „bomba“, – anksčiau spaudos panešime pasakojo šou režisierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)