Nidoje tiesioginę transliaciją šiandien vedęs I. Krupavičius priėjo prie būrelio vaikų ir paklausė, ar jiems patinka gyventi pajūryje.

„Taip“, – atsakė viena mergaitė.

„Man nepatinka“, – pareiškė kita. Paklausus, kodėl ji laikosi tokios nuomonės, I. Krupavičius sulaukė netikėto ir riebaus vaiko atsako: „Eik tu šikt“.

Tokio akibrokšto tiesioginiame eteryje nesitikėjęs TV vedėjas neslėpė nuostabos ir išsižiojo, tačiau nesutriko ir žiūrovams rėžė: „Tuoj bus žinios“.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

Po transliacijos DELFI susisiekus su I. Krupavičiumi, šis patikino, kad tokia situacija jam sukėlė tik teigiamas emocijas.

„Vaikai yra smagus sutvėrimas, kuomet tu gali sulaukti paties netikėčiausio atsakymo. Kadangi ne vienerius metus su vaikais esu dirbęs tiesioginėse laidose – „Talentų ringas“, „Vunderkindai“, „Dainų dainelė“ – turiu patirties. Kiekvieną kartą rengiantis interviu su jais, ruošiuosi daug labiau, nei kalbinant kokį ministrą“, – prisipažino „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas.

„Vaikai yra paprasti, nuoširdūs ir atviri, jie sako tai, ką galvoja. Iš vienos pusės, taip, nustebau, iš kitos – aš dar kartą įsitikinau, kad jie yra neprognozuojami, o tai yra tikrai labai smagu. Toks tas tiesioginis eteris“, – DELFI sakė I. Krupavičius.

Paklaustas, ar tikėjosi tokios didelės reakcijos socialiniuose tinkluose, Ignas prisipažino, kad nė nespėjo susigaudyti, mat viskas įvyko tik šįryt.

„Dar kartelį įsitikinome, kad tiesioginis eteris yra labai žavus. Kuomet paukščiukas paleistas, jo nebegali sugrąžinti. Visa tai reikia priimti, kaip juoką“, – tikino jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (591)