„Josifas buvo tas aktorius, dėl kurio nei scenaristui, nei režisieriui, nei man klausimų nekilo. Kitų variantų mes net nesvarstėme“, – šypsosi kriminalinės dramos „Rimti reikalai“ prodiuseris A. Urbanavičius. J. Baliukevič prisipažįsta, kad jį nustebino garsiausių aktorių desantas, kurį pavyko surinkti serialo kūrėjams. „Labai džiaugiuosi, turėdamas galimybę dirbti su tiek talentingų žmonių, surinktų į vieną šutvę, gal todėl ir atmosfera aikštelėje labai gera. Bent jau kol kas“, – juokiasi J. Baliukevič.

Kaip rašoma spaudos pranešime, žinomam aktoriui seriale „Rimti reikalai“ atiteko pagrindinis vaidmuo, jis įkūnys po penkerių kalėjimo metų į laisvę paleistą nusikaltėlį Hardą, kurį iš karto atsiduria kruvinų įvykių epicentre. Nusikaltėlių gauja, kuriai jis priklausė, skyla, prasideda nuožmi kova dėl mafijos boso kėdės. Paklaustas apie ką, jo nuomone, bus naujas kriminalinis serialas, J. Baliukevič nepasimeta: „Apie mus visus. Apie žmones, gyvenimus, likimus, klaidas, meilę, žiaurumą, išdavystę, kvailumą, atsakomybę....“. Tačiau Josifas išlieka paslaptingas paprašius apibūdinti jo įkūnijamą Hardą: „Koks yra mano kuriamas personažas, aš papasakosiu man priimtinu būdu – naujajame LNK sezone, seriale „Rimti reikalai“.

Nors kriminalinė drama „Rimti reikalai“ TV ekranus pasieks rudenį, nekantriausi žiūrovai jau dabar gali jungtis prie LNK GO, LNK TV ir „Rimti reikalai“ Facebook paskyrų, kur turės galimybę pirmieji susipažinti su serialo herojais, pamatyti filmavimo aikštelės užkulisius ir dar niekur neviešintus kadrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)